Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
okt06

F-csoport: akár Eb-döntő is lehetne

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

A csoport két favoritja csap össze Stockholmban! Igazi háromesélyes meccs!
Svédország-Spanyolország

D – Tippmix: 2,70; Sportingbet: 3,00; Betandwin: 3,10

Labdarúgás – Eb-selejtező
fogadási határidő: szombat, 20.00

A svédek ugyan két győzelemmel kezdték a selejtező-sorozatot, mégis válságról beszélnek. Lettországban egy minimális 1-0-át értek el, majd kis híján pontot veszítettek Liechtenstein ellen. A miniállam válogatottja egészen a 69. percig 1-1-re állt Göteborgban, aztán Allbäck és Rosenberg góljaira már nem jött válasz.
Mindenesetre nagyon szenvedtek a háromkoronások, azzal a játékkal szombaton nagy bajba kerülnek.

Ibrahimovicsot most sem hívta be a szövetségi kapitány, úgyhogy valószínűleg Elmander kezd ismét Allbäck mellett. Van néhány kevésbé ismert arc is a keretben, Bakircioglü, Berglund, Majstorovic és Antonsson nevét kevésbé ismerjük, noha egyikük sem újonc.

A déliek sokkal nagyobb a baj, őket ugyanis nem csak megérintette a pontvesztés szele, hanem kőkeményen grabancon is ragadta. Mégpedig Belfastban, ahol kikaptak a hazaiaktól 3-2-re. Ez az idei sorozat eddigi legnagyobb meglepetése. A meccs másnapján le is mondott Aragones mester, amit végül nem fogadtak el.
A spanyoloktól Reyes hiányzik majd, az ő helyére egy újonc, a sevillai Puerta lett behívva. Egyébként a keret szinte teljesen megegyezik a vb-n látottal.

Úgy vélem, nem bír egymással a két óriás.
Szólj hozzá Te is!