Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
máj11

Fekszik, nyugszik a Mallorca

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Valdezen nem múlhat a bennmaradás, nyolc gólnál jár

Valdezen nem múlhat a bennmaradás, nyolc gólnál jár

Már csak három forduló van hátra a spanyol labdarúgó-bajnokságból, de még csak kevés dolog dőlt el hivatalosan. Az egyik, hogy az Almería búcsút int az első osztálytól, a másik két kieső helyre viszont még tíz csapat “pályázik”. Valószínűleg a Hércules lesz az egyik, ám az alicanteieknek még van matematikai esélyük. Ezt a szalmaszálat szorongatják ma este is.

Legalább öt brigádnak kellene betliznie ahhoz, hogy a Mallorca is kövesse az Almeríát a második vonalba, jól lehet matematikailag még nem maradtak benn a szigetlakók. És váratlan fordulat lenne, ha épp szerdán, Alicantéban, tehát idegenben biztosítanák a jövő évi tagságukat. Egyrészt vendégként rémesen szerepelnek a pirosmezesek, az előző három bajnokijukat például elveszítették, mégpedig a kiesés elől menekülő együttes ellen. Másrészt ugye sokkal nyugodtabban várják a meccset a mallorcaiak, a hétvégén a már kieső Almeríához utaznak, jó eséllyel pontért, pontokért.

A Hércules formája enyhén szólva sem tündöklő, az előző nyolc Alicantéban rendezett bajnokiból kettőt nyert csak meg. Annak köszönheti, hogy még nem zúgott ki a Primera Divisiónból, hogy 2010 vége kiválóan sikerült, egymás után négy meccset nyert otthon. Statisztikailag és szakmailag nem sok minden szól Trezeguet-ék mellett, ám a gyanú igen. Igen jól fizet a Mallorca-bukás.

A két francia bajnoki országos egyes, az OM a bajnoki címet űzi, az Arles meg már kiesett, a Nice-nek viszont úgy kell a pont, mint egy falat kenyér. Az Anderlecht meg kapott egy esélyt a Bruges-től, mely 3-0-ra leverte a Genket, így Juhászék előtt felderengett ismét a fény. A rájátszásban még nyeretlen Gent ellen illik három pontot szerezni.

1. Hércules – Mallorca

H – Sportingbet: 2,20; Bwin: 2,15; bet-at-home.com: 2,15

Labdarúgás – Primera División
fogadási határidő: szerda, 21.00

2. Marseille – Brest

H – Sportingbet: 1,30; Bwin: 1,32; bet-at-home.com: 1,35

Labdarúgás – Ligue 1
fogadási határidő: szerda, 21.00

3. Nice – Arles-Avignon

H – Sportingbet: 1,333; Bwin: 1,35; bet-at-home.com: 1,40

Labdarúgás – Ligue 1
fogadási határidő: szerda, 19.00

4. Anderlecht – KAA Gent

H – Sportingbet: 1,533; Bwin: 1,48; bet-at-home.com: 1,50

Labdarúgás – Jupiler League
fogadási határidő: szerda, 20.30
Szólj hozzá Te is!