Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
júl12

Felesleges Kazanyba utazni

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Eddig hat gárda próbálkozott Kazanyban a pontszerzéssel, de egyiknek sem sikerült1. Rubin Kazany-Torpedo Moszkva

H – Tippmix: 1,30; Sportingbet: 1,33; Betandwin: 1,30

Labdarúgás – orosz bajnokság
fogadási határidő: szerda, 17.00

Kazanyba elutazni amúgy sem egy leányálom, a tatárok földje nem esik éppen útba. De focizni, muszáj elmenni. Ettől meg még kevésbé jön meg a kedvük a kazanyi kiránduláshoz a szerencsétlen moszkvaiaknak, tomszkiaknak vagy rosztoviaknak, mert ott csak veszíteni lehet.

A (rubint)vörös mezes Rubin mindenkit lenyomott, aki elutazott hozzájuk. Az első hazai meccsükön még kaptak gólt a Rosztovtól, aztán következet öt nullára megnyert.
Egyszer biztosan megszakad a remek sorozat, ám nem hinném, hogy az utolsó előtti Torpedo szakítja majd meg. A moszkvaiak még nem nyertek idegenben.

2. Szpartak Moszkva-Sinnyik Jaroszlavl

H – Tippmix: 1,15; Sportingbet: 1,25; Betandwin: 1,20

Labdarúgás – orosz bajnokság
fogadási határidő: szerda, 17.00

A Szpartak (is) veretlen saját stadionjában, ám azért nem makulátlan. Három győzelem mellett háromszor ikszelt is. Legutóbb viszont 4-1-re nyert!
A Szinnyik viszont a tíz forduló alatt csak egyszer nyert (persze nem idegenben), a megszerzett hat pontjával az utolsó helyen szerénykedik. Szóval a Szpartak a meccs esélyese, és akkor még nagyon finoman fogalmaztam.

3. Krilja Szovjetov-Amkar Perm

H – Tippmix: 1,50; Sportingbet: 1,57; Betandwin: 1,55

Labdarúgás – orosz bajnokság
fogadási határidő: szerda, 16.00

Az Amkar egy idegenbeli 1-4-gyel kezdte a júliust, de egyébként is gyenge idegenben (0-3-3). Hogy mennyire maradt bennük a Szpartaktól beszedett “ütés”, nem tudni, ám a Krilja otthonába még tiszta fejjel is nehéz. A szamaraiak három győzelem mellett csak egyszer osztották meg a pontokat hazai környezetben.
Szólj hozzá Te is!