Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
júl19

Finn rizikó!?

 Online sportfogadás-esélyek 1 hozzászólás

A két hazai csapat egyértelmű esélyesnek tűnik, ám túl jól fizetikMost aztán szép summát lehet nyerni ezzel a két finn mérkőzéssel! Meglehetősen jól megfizetik a hazai gárdák győzelmét, pedig szinte minden mellettük szól.

1. Tampere United-Helsinki JK

H – Tippmix: 1,60; Sportingbet: 1,75; Betandwin: 1,80

Labdarúgás – finn bajnokság
fogadási határidő: szerda, 17.30

A Tampere nagyon simán vezeti a bajnokságot, úgy is két pont az előnye, hogy két meccsel kevesebbet játszott. Hazai pályán még nem veszített meccset (idegenben is csak egyszer), sőt pontot is csak kettőt (4-1-0). Ez az egy döntetlen is az idegenben verhetetlen Mariehamn ellen született.

A HJK viszont egyáltalán nem verhetetlen! A fővárosiak idegenbeli mérlege 1-2-2. Legutóbb kikapott a Jarótól, előtte kétszer is remizett.
Mindkét gárda kilépett a nemzetközi porondra, ami biztosan megcsapolta az energia készleteket. A Tampere már elbúcsúzott, a Kalmar ejtette ki kettős győzelemmel, míg a Helsinki a Droghedával csatázik (az első meccs 0-0 lett Helsinkiben).
Azt gondolom, hogy a Tampere folytatja remek hazai sorozatát.

2. FF Jaro-FC KooTeePee

H – Tippmix: 1,70; Sportingbet: 1,80; Betandwin: 1,80

Labdarúgás – finn bajnokság
fogadási határidő: szerda, 17.30

A Jaro mellett az szól, hogy a KooTeePee harmatgyenge, ha ki kell mozdulni az Arto Tolsa Arénából. Eddig egy pontot szerzett, még az első idegenbeli meccsén az utolsó helyezet KuPS otthonában. Azóta négy vereség, 1-14-es gólkülönbséggel. A Jaronak viszont pozitív az otthoni mérlege (3-1-2).Hozzászólások
  • Baggio__ július 19. 22:28 (#1) | Válaszolok

    Én nem tudom hogy ki működteti ezt az oldalt de aki ezeket a tippeket irja az tuti hogy fingja sincs a fociról. 1 évben ha 1 jó tippet mond akkor sokat mondtam…szóval fing egy oldal ez.


Szólj hozzá Te is!