Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
szept07

Fiúk, ne csak barátságos meccsen!

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Tét nélküli meccsen vertük már meg a németeket és az olaszokat is. Most “csak” a bosnyákokat kéne!1. Magyarország – Bosznia-Hercegovina

H – bet-at-home: 2,10; Sportingbet: 2,10; Bwin: 2,15

Labdarúgás – Eb-selejtező, C-csoport
fogadási határidő: szombat, 16.00

Az olaszok elleni 3-1-es győzelem egy kicsit elcsitította a Kisteleki-Várhidi duó, no meg az általuk meghirdetett fiatalítás elleni hangokat, de lehet, hogy ez is csak kérészéletű lesz. Nyerni kéne ugyanis tétmeccsen is! Nagyszerű eredmény a világbajnok elpáholása, sőt még a játék is megfelelő volt, de “csak” arra volt jó, hogy legyen egy kis önbizalma a fiúknak, meg, hogy kétszer annyian nézzék meg a bosnyákok elleni meccset.
Félreértés ne essék, ezek nagyon fontos tényezők, és mi is rettenetesen élveztük a squadra azzura alázását, de ezért nem adnak pontot, ettől nem leszünk ott egyetlen világeseményen sem.

Persze az is igaz, hogy ha legyőzzük szombaton a bosnyák válogatottat, akkor sem leszünk ott az Eb-n. De azért mégis máshogy tekint a futballvilág egy komoly tétmeccsre. Mondjuk, vélhetően kevesebben kapják fel a fejüket, mint az olaszok legyőzésére…

Sikerülhet. Sikerülhet, mert már odakint is sikerült. Pontosan egy éve 3-1-re nyert a magyar válogatott Zenicán, ami a legnagyobb sikerünk ebben a kiírásban. De kár lenne abból a mérkőzésből kiindulni, hiszen akkor a kapitány és a csapat is más volt. Bozsik Péter csapatában még szerepelt Király, Dárdai, Lőw, Éger, Fehér Csaba, Molnár Balázs, Huszti, Kabát és Torghelle is. Abból a gárdából csak Gera, Vanczák, Juhász és Tóth Balázs maradt.
Ma már a fiataloké a terep. Priskin, Vaskó, Dzsudzsák, Vass, Filkor, Tőzsér, Balogh Béla és Fülöp is beépült a válogatottba. De Várhidi visszahívta a Matthäus által felfedezett Hajnalt, valamint Leandrót és Szélesit is.

A moldávokat legyőztük itthon 2-0-ra, ám idegenben nagy verések kaptunk. Görögországban 2-0-ra, Norvégiában 4-0-ra kaptak ki Geráék. Valahogy nem megy a nagyok (nagyobbak) ellen, ha van tét.
Most egy felemás meccs következik. Elvileg van tét, mert végül is Eb-selejtező összecsapás következik, ám mivel már úgysem juthatunk ki, nem kell, hogy agyonnyomja a tét a srácokat.
Mi abban bízunk, hogy ezt ők is átérzik, és akkor egy bátor játékkal legyőzhetjük Boszniát is!

Vélhetően nem nagyon nyúl bele az olasz-verő csapatba a szövetségi kapitány, de elképzelhető, hogy muszáj lesz. Vaskó ugyanis egész héten kórházban volt, gyomorfertőzés miatt. Már edz ugyan, de nagyon legyengült. Leo is sérült volt, de már két napja rendes tréningezik.

Így kezdhetnek szombaton:
Magyarország: Fülöp – Szélesi, Juhász, Vanczák, Leandro/Halmosi – Vass, Tőzsér – Hajnal, Gera, Dzsudzsák – Priskin
Bosznia-Hercegovina: Guso – Berberovic, Bajic, Nadarevic, Hrgovic – Maletic, Damjanovic, Rahimic, Misimovic – Muslimovic, Dzeko

2. Luxemburg-Szlovénia

V – bet-at-home: 1,25; Sportingbet: 1,22; Bwin: 1,25

Labdarúgás – Eb-selejtező, G-csoport
fogadási határidő: szombat, 17.00

forrás: SPC24.com
Szólj hozzá Te is!