Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
szept25

Fogadjunk!?

 Online sportfogadás-esélyek 5 hozzászólás

Az utolsóhoz utazik a Zwolle

Idehányok néhány fogadásra érdemes meccset, és csak rendkívül rövid, száraz és talán unalmas statisztikákkal fogom alátámasztani, megindokolni a tippem miértjét. Annál is inkább, mert olyan bajnokságok és csapatok fognak alant megjelenni, melyekről a staton kívül semmit sem tudunk…

Lássuk miből élünk:

1. Den Bosch – Veendam

H – Sportingbet: 1,60; Bwin: 1,60; bet-at-home: 1,60

Labdarúgás – Gouden Gids Divisie
fogadási határidő: péntek, 20.00

A Den Bosch évek óta az első osztály határán mozog, hol alatta, hol felette. Most a feljutásért fog küzdeni, ez tuti. A Veendamot az előző idényben oda-vissza szarrá verte, én most is a kékekre tennék. Főleg, hogy a Veendam idegenben általában nulla pontot szokott “szerezni”.

2. FC Dordrecht – Zwolle

V – Sportingbet: 1,65; Bwin: 1,70; bet-at-home: 1,65

Labdarúgás – Gouden Gids Divisie
fogadási határidő: péntek, 20.00

A Zwollénak egyáltalán nem megy idegenben, így ez a tipp elmebetegségre is utalhat, de azért az odds-szok árulkodóak. A Dordrecht ugyanis eléggé pofozógépnek tűnik.Az első meccsét még valahogy megnyerte, ám azóta zsinórban hétszer kapitulált. Szerintem nem a Zwolle ellen törik meg ez a gyönyörű sorozat.

3. Drogheda United – Galway United

H – Sportingbet: 1,40; Bwin: 1,36; bet-at-home: 1,40

Labdarúgás – ír Premier League
fogadási határidő: péntek, 20.45

A Galway az utolsó helyen áll 15 megszerzett ponttal, míg a házigazda Drogheda 27 ponttal többet kapart össze ennél a termésnél. Megdöbbentő lenne, ha pontot szerezne a sereghajtó.Hozzászólások
 • Habor szeptember 27. 22:34 (#1) | Válaszolok

  Na igen,a pénteki nap nem volt a papírforma fogadók álma.

  Néztem néhány mérkőzést vasárnapra:
  1.Fredrikstad-Strömsgodset H
  -A hazai csapat nagyon biztosan gyűjti be a 3 pontokat otthon,a vendégek pedig nagyon harmatosak idegenben.Ehhez képest elég jó a szorzó(tippmix 1,58)
  2.Bordeaux-St-Etienne H
  -A hazai csapat 3 meccsből kettőt nyert otthon,egyszer döntetlen lett az idén erős Marseille ellen,míg a vendégek nagyon harmatosnak tűnnek az idén,csak vereségük van házon kívül.Jó szorzó van itt is(tippmix 1,72)
  3.Frankfurt-Bielefeld H
  -Gyengén kezdte a Frankfurt a bajnokságot de azért ne feledjük hogy az eddigi 4 meccséből hármat idegenben játszott és épp itt az ideje hogy nyerjenek végre a vendégként talán nem túl acélos Bielefeld ellen.A szorzó is elég jó(tippmix 1,82)
  4.1860 München-Ingolstadt H
  -A kis müncheni csapat katasztrofálisan kezdett aztán végre nyertek az erős Duisburg ellen és ez lendületet adhat nekik a folytatáshoz.Az újonc jó alanynak tűnik ehhez.Itt is jó a szorzó(tippmix 1,83)

 • euroaron szeptember 28. 10:35 (#2) | Válaszolok

  Hibernian v Rangers = DNB Rangers = 1.25

  Malaga v Valladolid = DNB Valladolid = 2.00

  Torino v Lazio = DNB Lazio = 1.70

  Palermo v Reggina = DNB Palermo = 1.166

  Milan v Inter = DNB Inter = 1.75

  Lecce v Cagliari = DNB Lecce = 1.35

  Frankfurt v Bielefeld = DNB Frankfurt = 1.40

  Karlsruhe v Wolfsburg = DNB Wolfsburg = 1.65

 • Sada szeptember 28. 14:00 (#3) | Válaszolok

  Üdv! Elkészítettem egy, csak tippmixel és totóval kapcsolatos weboldalt, nézzétek meg, már működik, bár fejlesztés alatt áll.
  Bár az oldal szerzőjét nem kerestem meg, remélem nem haragszik/haragszol meg, hogy a totó menüpont alatt ezt az oldalcímet adtam meg…

 • nama szeptember 28. 17:47 (#4) | Válaszolok

  Hello! Tudom nem ide tartozik, de csak itt tudok Sada-tól segítséget kérni. Regisztráltam az oldalán, megkaptam az aktíváló e-mailt, de ha rákattintok az aktíváló linkre újrakezdi a regisztrációt, és nem enged belépni az oldalra. Ilyenkor mi a teendő?

 • ojabun szeptember 30. 16:14 (#5) | Válaszolok

  Hali!Én hasonlóan jártam,mint ‘nama’..várjuk ‘Sada’ reagálását..


Szólj hozzá Te is!