Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
dec10

Gignac “nélkül” sokkal nehezebb

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

André-Pierre Gignacnak idén nem igazán megy

André-Pierre Gignacnak idén nem igazán megy

A 2008-09-es kiírás a Toulouse-é volt, a lila-fehérek a negyedik helyre futottak be a Ligue 1-ben, támadójuk, André-Pierre Gignac pedig gólkirály lett. Idén nem megy a válogatott csatárnak és a csapatnak sem igazán.

A tavalyi negyedik hely és az ezzel járó Európa-liga indulás miatt hatalmas ünneplés csaptak a Garrone-folyó partján, majd a nyár végén is tort ülhettek, hiszen sikerült megtartaniuk a gólkirályt, Gignacot, valamint a másik válogatott játékost, a szintén sok európai nagycsapat által körüludvarolt Moussa Sissokót. Nyilvánvalóan nagy reményekkel indultak neki az idénynek, ám a kettős terhelés meghaladta a lilák erejét. Több váratlan vereség is becsúszott, így csak a tizenkettedik helyen áll az TFC. Ilyen vereség volt például a múltheti grenoble-i, hiszen a hazaiaknak ez volt az első sikerük. Vagy a Lorient elleni hazai bukás. Bár ennek ellenére az otthoni mérlegükre nem lehet panasz, az 5-0-2 nem rossz.

De jobb is lehetne, ha a klasszis támadójuk, a már említett Gignac nem csak három gólnál tartana 15 forduló után. A tavasszal 24-el zárt, amivel fölényesen megnyerte a gólkirályi címet. Nem is csoda, hogy tizenöt forduló után csak 15 rúgott gól szerepel a Toulouse neve mellett. Ám a szenvedés ellenére az előző három hazai bajnokijukat behúzták Sissokóék, így közel sem földtől elrugaszkodott ötlet H-ra megjátszani a Sochaux elleni csütörtöki bajnokit.

1. Toulouse – Sochaux

H – Sportingbet: 1,75; Bwin: 1,75; interwetten: 1,80

Labdarúgás – Ligue 1
fogadási határidő: csütörtök, 19.00

2. Paris Saint-Germain – St-Etienne

H – Sportingbet: 1,70; Bwin: 1,75; interwetten: 1,70

Labdarúgás – Ligue 1
fogadási határidő: vasárnap, 17.00

3. Twente – NAC Breda

H – Sportingbet: 1,35; Bwin: 1,35; interwetten: 1,30

Labdarúgás – Eredivisie
fogadási határidő: szombat, 19.45
Szólj hozzá Te is!