Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
dec29

Glasgow most épp kékben pompázik

 Online sportfogadás-esélyek 1 hozzászólás

Kris Boyd ünnepelteti magát

Kris Boyd ünnepelteti magát

Ha Skóciáról van szó, akkor minden futballszurkoló evidensnek tartja, hogy a bajnoki cím Glasgowba került. Vagy a Celticé vagy a Rangersszé lesz. Idén is. A kérdés mindig csak az, hogy a katolikusok vagy a protestánsok örülnek.

Az utóbbi hat kiírásból ötször a Celtic vitte el az aranyat,  csak 2008-ban örülhettek Rangers rajongói. Egyébként 1985 óta, amikor is az Alex Ferguson vezette Aberdeen nyerte a PL-t, kisajátította a bajnoki címet a két gárda, vagy a zöldek vagy a kékek. Több kérdés nincs.

Momentán épp a kékek, vagyis a protestánsok, pontosabban a Rangers vezeti a tabellát. Tizenhét forduló után négy pont Walter Smith tanítványainak előnye. A hazai pályán még veretlen Rangers mérlege 12-4-1-es, az egyetlen zakót Aberdeenben rakták Boydékra. Apropó, Boyd! A hórihorgas center tizennégy gólnál jár, amivel vezeti a góllövőlistát. Történetesen épp támadópárja, Kenny Miller előtt, aki tizenkétszer talált be. A 39 Rangers-gólból 26-ot ők ketten vállaltak.

A soron következő fordulóban a Celticnek lesz könnyebb dolga, elvégre a Kilmarnock még otthon is alig-alig szerez pontot. A Dundee viszont idegenben még veretlen! A Celtic Parkból is elvitt egy pontot. Egyáltalán nem egy előre lefutott meccs lesz tehát a glasgow-i, mint gondolnánk. Magasabb oddsot akarunk! Persze ettől még vélhetően nyer a Rangers…

1. Rangers – Dundee Utd.

H – Sportingbet: 1,30; Bwin: 1,35; interwetten: 1,35

Labdarúgás – skót Premier League
fogadási határidő: szerda, 20.45

2. Kilmarnock – Celtic

V – Sportingbet: 1,30; Bwin: 1,35; interwetten: 1,40

Labdarúgás – skót Premier League
fogadási határidő: szerda, 20.30

3. Hearts – Motherwell

H – Sportingbet: 1,90; Bwin: 1,95; interwetten: 2,00

Labdarúgás – skót Premier League
fogadási határidő: szerda, 20.45Hozzászólások
  • Zzzz december 29. 19:57 (#1) | Válaszolok

    Hello! Jó tippek, kár hogy a Celtic meccset elhalasztották.
    Szerintetek mennyire necces a Rangers,ManU, Anderlecht hármast nagyobb lóvéval megtolni ??


Szólj hozzá Te is!