Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
máj06

Gyanús fixekkel zárulhat a Bundesliga

 Online sportfogadás-esélyek 1 hozzászólás

A Dortmund az Európa-ligára vágyik

A Dortmund az Európa-ligára vágyik

A Bundesliga 1 utolsó fordulóját rendezik meg a hétvégén és egyelőre annyi csak a tuti, hogy a Hertha elszállt, kiesett. A többi fontos pozíció, úgy mint a másik kieső, az osztályozós hely, na és persze a dobogó három foka még kétséges. Ennél jobb alkalom nincs arra, hogy jól megszedjük magunkat, komolyan!

Matematikailag még nem bajnok a Bayern München, de ezt már nem nagyon lehet elbukni. Ezért akár meg is kegyelmezhetnének a Herthának, ha nem lenne már baromira mindegy szerencsétlen kék-fehéreknek. Csakhogy ők már kiestek, így biztos, ami biztos győzelemmel zárja a bajnokságot a Bayern. A Hertha az előző három hazai bajnokiján nem volt képes még gólt se lőni. A tartalékos München is van olyan erős, hogy az atomjaira hullott berlinieket legyőzze és úgy ünnepeljen.

A Dortmund legutóbb 2003-ban járt kint Európában, azóta a középmezőny tagja. Ám idén minden bizonnyal olyan helyen végeznek, hogy meglesz az Európa-liga-indulás. Ehhez egy pont is elég, ám egy győzelemmel még a negyedik hely is megcsíphető, a Werder már nem valószínű, hogy utolérhető. A Freiburg már biztosította a helyét a következő kiírásra is, bennmaradt, mert nagyszerűen hajrázott. Az előző három hazai meccsén tíz pontot gyűjtött, mégis azt gondolom, a Borussiáé lesz a három pont, mert nagyobb szüksége van rá.

A Nürnberg-Köln meccs a legegyértelműbb. A Kölnnek édes mindegy, hogy milyen eredménnyel zár, nem oszt, nem szoroz. A Nürnberg viszont osztályozós helyen áll, de csak jobb gólkülönbsége miatt nem utolsó előtti. A szintén 28 pontos Bochummal szemben az egymás elleni eredményeket tekintve alulmaradna a Nürnberg, így nincs más választása, mint jó alaposan leverni a Kölnt. Aki majd hagyni is fogja magát, ebben nem kételkedem.

1. Freiburg – Borussia Dortmund

V – Sportingbet: 1,85; Bwin: 1,90; interwetten: 1,90

Labdarúgás – Bundesliga, 34. forduló
fogadási határidő: szombat, 15.30

2. FC Nürnberg – 1. FC Köln

H – Sportingbet: 1,50; Bwin: 1,55; interwetten: 1,50

Labdarúgás – Bundesliga, 34. forduló
fogadási határidő: szombat, 15.30

3. Hertha BSC – Bayern München

V – Sportingbet: 1,833; Bwin: 1,85; interwetten: 1,85

Labdarúgás – Bundesliga, 34. forduló
fogadási határidő: szombat, 15.30
Szólj hozzá Te is!