Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
nov30

Ha nem szerez pontot a PSG, kiesik!

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Nehéz helyzetbe hozta magát azzal a Paris, hogy otthon kapott ki a Hapoeltől. Veszett fejsze…?1. Mladá Boleslav – Paris St-Germain

D – expekt.com: 3,20; Sportingbet: 3,25; Betandwin: 3,30

Labdarúgás – UEFA-kupa, G-csoport
fogadási határidő: csütörtök, 20.45

Igazából mindkét csapat bajban van, amelyik ma veszít, annak már csak a bajnokságra kell koncentrálnia. Az UEFA-kupa szereplést befejezi! A Mladá, az első összecsapásán a Panathinaikosztól kapott ki a saját pályáján, a PSG pedig értékes pontot gyűjtött Bukarestben (0-0).
Aztán a csehek is jártak Bukarestben, és szintén egy ponttal távoztak. A párizsiak viszont vélhetően eljátszották az esélyüket a továbbjutásra, mivel elbuktak a Parc de Prince-ben a Hapoellel szemben.

Mindeközben a Boleslav a bajnokságban is szétcsúszott, konkrétabban lecsúszott, a negyedik helyre. Tehát mindkét fronton csődöt mondott a kék-fehér gárda. Az utóbbi hat meccséből csak egyet nyert meg. Szerintem alig várják már, hogy kiessenek az UEFA-kupából.

A PSG-nek előtte sem ment, és természetesen, azóta sem. Ez a nagyszerű játékosokból (Pauleta, Rothen, Frau, Kalou, Yepes, Rozehnal, Landreau, Mendy) álló gárda csak a 13. helyen áll. Most épp egy négyes nyeretlenségi sorozatot építettek.

Egyik sem jobb a másiknál, és nem is rosszabb. Egy – talán unalmas – ikszet várok!

2. Ajax-Espanyol

H – expekt.com: 1,65; Sportingbet: 1,62; Betandwin: 1,65

Labdarúgás – UEFA-kupa, F-csoport
fogadási határidő: csütörtök, 20.45
Szólj hozzá Te is!