Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
máj07

Hétvégi trió

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Remek formában van az Atlético

Remek formában van az Atlético

Egy hármas kombinációt állítottam össze nektek a hétvégi kínálatból, amennyiben sikeresen vesszük az akadályokat, több mint ötször annyi pénzt kapunk vissza, mint amennyit beletettünk. A spanyol és az olasz liga európai porondra vágyó csapatainak sikerére tippelek.

A Bilbao jelen állás szerint csak egy ponttal van lemaradva a hatodik, már Európa-liga-indulást jelentő helytől, a Levante elleni várható sikere azt is jelentheti, hogy megelőzi a Reallal meccselő Sevillát. Az Athletic csak a nála egyértelműen erősebb együttesektől szokott kikapni a San Mamésban, márpedig a Levante nem ilyen. Tizenhét hazai meccséből tizenegyet megnyert a baszk együttes. A Levante legutóbb 4-1-re kikapott az Atlético Madridtól, vagyis Forlánék tartják jó formájukat (4-1-0). Így most az ötödik helyen állnak, kis szerencsével még a BL is meglehet. A Villarrealnak és a Sociedadnak hármat, a Levanténak négyet lőttek a “matracosok”, közben a Real Madrid tudott nyerni a Vicente Calderónban.

Az Udinese sikere sokkal kevésbé valószínű, ám a Lazióban rengeteg a sérült, ráadásul a fővárosiak eléggé hatástalanok, veszélytelenek, ha kimozdulnak otthonról. Az udineiek rossz formában vannak, előző két hazai bajnokijukat elbukták, ezért is fizet olyan jól a győzelmük. Rizikós, de úgy vélem, vállalható.

1. Athletic Bilbao – Levante

H – Sportingbet: 1,533; Bwin: 1,55; bet-at-home.com: 1,55

Labdarúgás – Primera División
fogadási határidő: szombat, 18.00

2. Atlético Madrid – Málaga

H – Sportingbet: 1,55; Bwin: 1,57; bet-at-home.com: 1,55

Labdarúgás – Primera División
fogadási határidő: szombat, 20.00

3. Udinese – Lazio

H – Sportingbet: 2,10; Bwin: 2,15; bet-at-home.com: 2,15

Labdarúgás – Serie A
fogadási határidő: vasárnap, 15.00
Szólj hozzá Te is!