Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
szept26

Heynckes, a csodatevő

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

erős és nagyon egységes az idei Bayern

erős és nagyon egységes az idei Bayern

Hihetetlen formában van a Bayern München, egészen döbbenetes, amit eddig ősszel felmutattak Robbenék. Ennyit jelentett volna Van Gaal távozása? Vagy Heynckes érkezése? Most az egyik legkomolyabb erőpróba előtt állnak a bajorok – a dúsgazdag City érkezik.

Német Bundesliga és Bajnokok Ligája a két terep, ahol szerepel a Bayern München – na mármost ezen színtereken kilenc kapott gól nélküli sikert felmutatni jelez valamit. Például azt, hogy Van Gaal távozása valóban köveket görgetett le a szívekről, szakértők, bennfentesek állítják, rég volt ilyen egységes csapat a Bayern. A nyáron csak a védelmet erősítették meg a bajorok, máshol megvoltak létszámban és minőségben is. Boateng, Rafinha és Neuer érkezett és a döntések máris igazolódtak, mert jelenleg egy kilenc meccses kapott gól nélküli sorozatnál jár a München. Egészen pontosan 838 perce nem nyúlt maga mögé az új portás.

A kilences szériába belecsúszott három Bajnokok Ligája-mérkőzés is: a Zürichet oda-vissza legyőzték, aztán a csoportkört egy villarreali sikerrel nyitották. De nyertek Gelsenkirchenben is, lenyomták a Wolfsburgot és a Leverkusen, a Freiburgnak pedig hetet gurítottak Müllerék.
Nagy szerepe lehet a sikerben a nyáron érkező Jupp Heynckesnek, aki nyugalmat hozott a klubhoz, elődje, Van Gaal eléggé megosztó személyiség volt. A klasszisok – Ribéry, Robben, Schweinsteiger – nemhogy maradtak, de még inkább beálltak a sorba, a francia lépten-nyomon hangoztatja, hogy mennyire gyűlölte a holland mestert. A másik fontos tényező, hogy mostanság elkerülik az együtteset a sérülések, jelenleg Breno és Olic maródi, de ők amúgy sem játszanának.

A City a világ talán leggazdagabb gárdája, de még mindig nem az igazi. Angliában a városi rivális United továbbra is előrébb jár, de a BL is megmutatta, van hova fejlődni – a Napoli elvitt egy pontot a Etihad Stadionból. A hazai Szuperkupát elbukták az égszínkékek, ám ezen kívül még veretlenek. Münchenben a legjobb csapatukkal futhatnak ki a gyepre.
Hatalmas meccs lesz, hazai győzelemmel.

1. Bayern München – Manchester City

H – Sportingbet: 1,95; Bwin: 1,91; bet-at-home.com: 1,95

Labdarúgás – Bajnokok Ligája
fogadási határidő: kedd, 20:45

2. CSZKA Moszkva – Internazionale

D – Sportingbet: 3,20; Bwin: 3,30; bet-at-home.com: 3,25

Labdarúgás – Bajnokok Ligája
fogadási határidő: kedd, 18:00

3. Lyon – Dinamo Zagreb

H – Sportingbet: 1,333; Bwin: 1,33; bet-at-home.com: 1,30

Labdarúgás – Bajnokok Ligája
fogadási határidő: kedd, 20:45
Szólj hozzá Te is!