Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
feb21

Hol van már az őszi Milan…

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Az ősz közepe táján az esetleges kiesés miatt aggódtak a rossonerók! Ma már a dobogó a cél!1. Celtic – Milan

D – bet-at-home: 3,20; Sportingbet: 3,20; Bwin: 3,10

Labdarúgás – UEFA-kupa
fogadási határidő: kedd, 20.45

Már tizenkét bajnoki forduló suhant el Milan vereség nélkül. Ki gondolta volna ezt az ősszel? Akkor annyira a tabella alját kocogtatták, hogy a kiesés szele is megcsapta a milánói piros-feketéket. Aztán megindult a henger. Előbb csak ikszekkel kezdtél a veretlenségi sorozatot, azóta már inkább győznek. Az előző hét meccsükből hatot megnyertek a Serie A-ban. Igaz, közben a Roma kiverte őket a kupából.

Szóval a nagy sorozat hatására ma már a hatodik helyen állnak Kakáék, és csak két pontra vannak a BL-selejtezőt érő negyedik helytől. Sőt a harmadik helyen álló Palermo is csak tíz pontnyira van.
A BL-ben nem volt túl nehéz dolga a Milannak. A Lille, AEK Athén, Anderlecht triónál kaphatott volna nehezebbet is. Meg is csípték az első helyet. Aztán a nyolcaddöntő sorsolása is Ancelottiék szája íze szerint alakult, hisz a Celtic mindenképpen a verhető kategóriába tartozik. Főleg, hogy a visszavágó végül a San Siróban lesz.

Persze jól tudjuk, a Celtic kiváló gárda. A bajnokságban idén is utcahosszal vezet, a Rangers 19 ponttal(!) áll a “kelták” mögött! A BL-csoportból a Man United mögött a második helyen lépett tovább.

Nézzük a hiányzókat, mert ők alapjaiban megváltoztathatják a meccs képét. A Milanból ugyanis négy támadó is hiányozhat! Ronaldo tiszta sor, ő már meccselt a Realban. Boriello kokózott, vagyis el van tiltva. Inzaghi sérült, akárcsak Gilardino. A különbség az, hogy utóbbi vélhetően fel fog annyira épülni, hogy ott legyen a keretben. Maradt tehát Ricardo Oliveira, akit a télen odaadtak a Realnak a Ronaldo-biznisz keretein belül. Csakhogy neki az már a harmadik csapata lett volna egy éven belül, így maradnia kellett. Most meg játszania kell. Micsoda mázli!
Ezek miatt minden bizonnyal a 4-4-1-1-es felállást választja Ancelotti mester, amit ő igencsak kedvel.

Úgy véljük, hogy a mai Milan nem kap ki Glasgowban sem.

2. Lille – Manchester United

V – bet-at-home: 1,95; Sportingbet: 1,83; Bwin: 1,90

Labdarúgás – UEFA-kupa
fogadási határidő: kedd, 20.45

Nagyszerű formában van az MU, ráadásul mindenki egészséges. Lille-ben is képesek nyerni Rooneyék!
Szólj hozzá Te is!