Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
feb08

Holland hollandnak farkasa

 Online sportfogadás-esélyek 1 hozzászólás

Hollandia a holland trénerrel dolgozó oroszokkal játszik! Hiddink nagy mágus, de Hollandia jobb!1. Hollandia – Oroszország

H – bet-at-home: 1,75; Sportingbet: 1,75; Bwin: 1,65

Labdarúgás – válogatott mérkőzés
fogadási határidő: szerda, 20.30

Guus Hiddink most épp Oroszországban szövetségi kapitány. Jó nekik. Koreában és az Ausztráliában ugyanis meglehetősen jól dolgozott a holland. Dél-Koreát vb-elődöntőig vezette, míg az auszikat “csak” kivezette a vb-re. Közben pedig kikapcsolódásként nyert néhány bajnokságot a PSV-vel. Meg persze jóval előtte is, de ne menjünk ennyire messzire. Maradjunk a válogatottaknál.
A holland szakember mára a legkeresettebb szövetségi edzővé vált, aki ki szeretne jutni egy világeseményre, megpróbálja magához édesgetni Guust.

Az oroszoknak, pontosabban a jó barátnak, Abramovicsnak sikerült. Nem zárható ki, hogy a pénztárca vastagsága is szerepet játszott ebben…
Hollandia, Dél-Korea és Ausztrália után tehát Oroszország vb-re juttatása a cél. És/vagy esetleg az Eb-re.
Eddig úgy fest, ismét jól végzi a munkáját, hiszen a kezei alatt még veretlen az orosz válogatott: öt meccsen három győzelem és két döntetlen, és csak egy kapott gól a mérleg!
És az öt mérkőzésből négy tétmeccs volt! Jó úton haladnak kifelé az Eb-re.

Hollandiában nem mennek mostanság ilyen jól a dolgok. Van Basten még mindig nem békült ki Van Nistelrooyjal, sőt talán még messzebb kerültek egymástól. Mivel Robben és Van Persie sérült, így a teljes kezdő-csatársor hiányzik majd az oroszok ellen. Így aztán Kuyt, Huntelaar, Vennegoor of Hesselink, vagy épp Babel támadhat az Amsterdam ArenA-ban. Azért ez így sem rossz.
A középpálya nagyon erős, hiszen felépült Van der Vaart, reaktiválták Seedorfot, és ott van még Sneijder is.
Legutóbb Angliával ikszelt az Oranje, mely a vb óta nem kapott ki (4-2-0).

Ma sem fog, az szinte biztos. Sőt sokkal valószínűbb, hogy legyőzik a szbornaját.

2. Franciaország – Argentína

H – bet-at-home: 2,20; Sportingbet: 2,20; Bwin: 2,20

Labdarúgás – válogatott mérkőzés
fogadási határidő: szerda, 21.00

A gauchók nem találják önmagukat a vb óta. Brazíliától 3-0-ra, a spanyoloktól pedig 2-1-re kaptak ki Aimarék. Mivel a gallok a vb után is pazar formát mutatnak (5-0-1), valószínűbbnek tartjuk a győzelmüket.
Szólj hozzá Te is!