Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
dec18

Idegenben a Rennes? Nem lesz gól!

 Online sportfogadás-esélyek 9 hozzászólás

Jó, tudom, a gallokat el kellene már végre felejteni egy életre, hisz úgysem nyerünk velük egy petákot sem. De néha kellemesen bizsergető érzés beleugrani ebbe a bizonytalanságba. Na velem tartotok?

Egy bevállalós kis meccset választottam, azon kívül persze, hogy francia: a Rennes idegenbe utazik, és ezt a magas labdát le kell csapnunk srácok! A fekete-vörösek nyolcszor utaztak el különböző városokba és hatszor egy ponttal tértek haza! Van még ennél jobb is, gyertek csak közelebb: a nyolc idegenben lejátszott mérkőzésükön három (!) gólt kaptak Fanniék. Szenzációs!
A ciki csak az, hogy lőni is csak ötöt tudtak, pedig olyan támadóik vannak, mint Briand, Wiltord, Pagis vagy Thomert.

De nézzük inkább a védelmüket, mely a liga legjobbja. Érdemes megjegyezni a neveket! A kapuban Douchez áll, a védelem pedig általában a Bocanegra, Fanni, Hansson, Mangane négyesből áll. Előttük M’Bia és Leroy szokott szűrni. Bocanegra amerikai, Hansson svéd, Fanni francia, Mangane szenegáli, M’Bia pedig kameruni válogatott. Szóval nem kutyaütők, és nem a véletlen műve, hogy remekelnek.
Rod Fanni például mostanság az egyik legkeresettebb bekk a piacon, nem véletlenül válogatta be a franciák kapitánya, Raymond Domenech.

Ha Jimmy Briandék magukra találnának, a dobogóért is küzdhetne a Rennes, hiszen az 1-6-1-es idegenbeli mérlegük ellenére is az ötödik helyen állnak. A Lorient a kilencedik, hazai környezetben 3-3-3-as az indexük, a legutóbbi öt meccsükből négyet behúztak a narancs mezesek! A saját pályájukon, a Stade du Moustoir-Yves Allainmat-ban az előző négy mérkőzésükön mindössze három gól gurítottak Gameiróék. Vagyis minden a gól nélküli döntetlen mellett szól!

A Lille és a Marseille hazai győzelme viszont valószínűsíthető. A Lille a ligautolsó Le Havre-t fogadja, úgy, hogy hazai pályán 5-3-1-es a mérlege. Az OM meg átlagban két gólt rúg otthon, a gyengélkedő Nancy ellen csak elég lesz tán…

1. Lorient – Rennes

D – Sportingbet: 2,90; Bwin: 2,80; bet-at-home: 2,85

Labdarúgás – Ligue 1
fogadási határidő: szombat, 19.00

2. Lille – Le Havre

H – Sportingbet: 1,50; Bwin: 1,55; bet-at-home: 1,50

Labdarúgás – Ligue 1
fogadási határidő: szombat, 19.00

3. Olympique Marseille – Nancy

H – Sportingbet: 1,50; Bwin: 1,50; bet-at-home: 1,50

Labdarúgás – Ligue 1
fogadási határidő: vasárnap, 17.00Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!