Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
júl07

Igény a bronzra!

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

A megszokottakkal ellentétben mindkét gárda hajtani fog a harmadik helyért!Németország-Portugália

D – Tippmix: 2,60; Sportingbet: 3,40; Betandwin: 3,20

Labdarúgás – világbajnokság, 3. helyért
fogadási határidő: szombat, 21.00

Általában mindkét, de legalább az egyik válogatott csalódottsága miatt nem veszi annyira komolyan a bronzmeccset. Most ez nem lesz így! A portugálok történelmük legnagyobb sikerét ismételhetik meg (Eusébióék már nyertek egy bronzot), amiért érdemes hajtani. A németek meg otthon vannak, hatalmas botrány lenne, ha nem szakadnának meg. De hát ők amúgy is németek – kivéve, aki nem – fogalmuk sincs milyen nem hajtani.

Szóval nem lesz ez rossz, vagy egyoldalú meccs.

Nyílván a németek a csalódottabbak, hiszen ők hazai környezetben szerették volna megnyerni ezt a vb-t. Reálisan nézve nem volt sok esélyük, bár közel voltak hozzá. Most viszont már ők az esélyesebbek. A portugálok játéka csalódás volt eddig, bár miről beszélek, hisz elődöntőt játszottak…
Az angolok ellen tíz emberrel sem voltak képesek kialakítani egyetlen épkézláb helyzetet sem, míg a gallok ellen csak Barthez szokásos bakija csillantotta fel a reményt.

Most sem tömik ki Kahn kapuját, noha Mertesacker és Friedrich sérülés miatt hiányozni fog. Igen, jól látta, Kahn. Az első számú kapus, Lehmann felajánlotta, hogy védjen a nagy vetélytárs, vegye ki ő is a részét a sikerből. Ide jutott Oli… Amúgy persze szép gesztus!

Van ám még sérült a németeknél! A két legjobb játékos, a gólkirály-jelölt Klose és a csapat agya, motorja, Ballack is maródi, de Borowski lába is sajog. A lengyel támadó játéka azért még nincs kizárva. Fogynak a németek rendesen, míg a portugáloknál csak Miguel hiányzik majd. Ott lesz viszont a germánoknál Podolski, akit a vb legjobb fiatal játékosának választottak.

Valószínűsíthető, hogy lesz gól, a kisdöntőben már általában nem spórolnak a csapatok. A hosszabbítás viszont ritka, ám most, hogy a fél német gárda kidőlt, marad az iksz.
Szólj hozzá Te is!