Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
aug31

Ismét a legjobbak között a Juve!

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Nem, (még?) nem sorolták vissza a Seria A-ba a “zebrákat”, hanem jön a TIM KupaNoha a Juvét visszasorolták a másodosztályba az ismert bunda-ügy miatt, a nagy hagyományokkal bíró TIM kupát természetesen megtartják Milánóban.
A három résztvevő mindig a két milánói gárda, és a Juventus. A három csapatból kettőnek keserű a szája íze, hisz nem így tervezték a szezonnyitányt.

A Juve ugye – jelen állás szerint a másodosztályban kezd, mégpedig komoly ponthátránnyal. És emellett elvették a bajnoki címét is. Amit nem a második helyen végzett Milan kapott, mivel a rossoneroktól is levontak annyi pontot, hogy épp csak a BL-selejtezőben el tudjon indulni. És az új idényt is hendikeppel kezdi, vagyis jó, ha az első négybe odaérnek.

A két sztárgárda kárára az Inter gazdagodott. Nyílván lóvéval is, de első sorban egy bajnoki arannyal.
A kék-feketék alaposan megerősödtek, nem utolsó sorban most is a Juventus kárára. Onnan érkezett ugyanis Ibrahimovics és Vieira. De Milánóba költözött Grosso, Maicon, Dacourt, Maxwell és Crespo is. A távozok listája nem ilyen tekintélyes, bár sokan vannak: Martins, Favalli, Pizarro, Zé Maria, Cristiano Zanetti, Wome, Mihajlovics, Veron.

Ez a csapat rögtön be is gyűjtött egy trófeát, mivel 0-3-ról legyőzte a Romát az olasz Szuperkupa-döntőn.
Ma este legyőzi a meggyengülő Juvét is, ahonnan elment a két említetten kívül Cannavaro, Emerson, Zambrotta, Thuram és Blasi is, és olyanon érkeztek, mint Boumsong, Bozsinov, Marchionni, Cristiano Zanetti vagy Paro.
És ne feledkezzünk meg a hűségesekről: Del Pieróról, Nedvedről, Trezeguetről, Buffonról és Camoranesiről (mondjuk őt nem engedik el)!

A Sevcsenkót elvesztő Milannal viszont nem fog bírni Mancini gárdája, ritkán veri meg Pirloékat.

1. Internazionale-Juventus

H – Tippmix: x; Sportingbet: 2,30; Betandwin: 2,10

Labdarúgás – TIM Kupa, San Siro Stadion
fogadási határidő: csütörtök, 20.30

2. Milan-Internazionale

D – Tippmix: x; Sportingbet: 2,25; Betandwin: 2,20

Labdarúgás – TIM Kupa, San Siro Stadion
fogadási határidő: csütörtök, 20.30
Szólj hozzá Te is!