Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
márc23

Jól megy Dungával, mégis visszaestek a brazilok

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Nagyon régen volt arra példa, hogy ne Brazília vezesse a világranglistát. Most meg már csak a harmadikok!1. Brazília-Chile

H – bet-at-home: 1,45; Sportingbet: 1,40; Bwin: 1,400

Labdarúgás – válogatott mérkőzés, Göteborg
fogadási határidő: szombat, 16.00

Egy norvégiai ikszel nyitott Dunga a brazil kispadon, ám a folytatás annál szebb volt! Londonban 3-0-ra verték az ősi rivális Argentínát, ami simán feledtette a vikingek elleni “botlást”. Aztán a következő négy mérkőzését is nyerte a seleçao, vagyis Dunga rálelt a helyes arányokra.
Ez abból állt, hogy néhány idősebb bútordarabot kihajított a csapatból (Cafú, Roberto Carlos, Dida, Emerson, Zé Roberto), és betett jó néhány kevésbé ismert, ám igen jól teljesítő fiatalt (Dudu Cearense, Elano, Diego, Rafael Sobis, Vágner Love, Dani Alves). Persze a legnagyobbak maradtak: Kaká, Ronaldinho, Lúcio vagy Gilberto Silva nélkül nehéz elképzelni a válogatottat.
Igaz, így gondoltuk ezt Ronaldóról és Adrianóról is, ám ők ezúttal sem kaptak meghívót. Kapott viszont Ilsinho és Josue, akik az első válogatott szereplésükre készülhetnek.

Ott lesz még Göteborgban Robinho, Fred, Juan, Alex és Julio Cesar is. Vagyis a keret erős, mint mindig. Nem is bír majd velük a chilei csapat.

2. Ausztria-Ghána

D – bet-at-home: 3,20; Sportingbet: 3,15; Bwin: 3,20

Labdarúgás – válogatott mérkőzés
fogadási határidő: szombat, 20.30

Érdekes kis meccs lesz Ausztriában. Ghána már a vb is megmutatta, hogy erős csapat, felveszi a versenyt az európai gárdákkal (a vb-n legyőzték Csehországot!). A világbajnokság óta Ghána legyőzte Togót, Japánt, Koreát és Nigériát is. Most Európát szeretnék bevenni Essienék.
Egy ikszre jók lesznek Grazban az afrikaiak!
Szólj hozzá Te is!