Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
dec11

Keleti éllovas a Magic

 Online sportfogadás-esélyek 1 hozzászólás

A legjobb keleti csapathoz látogat a legjobb formában lévő gárda!
1. Orlando Magic – Phoenix Suns

V – bet-at-home: 2,00; Sportingbet: x; Betandwin: 2,05

Kosárlabda – NBA
fogadási határidő: kedd, 00.05

Ki gondolta volna? Az Orlando áll jelenleg a legjobban keleten, pedig itt található ugye a címvédő, a Miami. No meg a Detroit, vagy a Cleveland is. Mégis a Magic a legjobb, nem a levegőbe beszéltek a bajnokság előtt, mikor hangoztatták, hogy nekik a Konferencia-döntő a céljuk.

A nagy feltámadás elsősorban Dwight Howard érdeme. A mindössze huszonegy éves játékos a liga egyik, ha nem a legjobb centerévé nőtte ki magát: 18.1 pontot dob meccsenként és lekapkod 13 lepattanót is.
Persze egyedül kevés lenne. A jó öreg Grant Hill végre – majdnem teljesen – egészséges, így elég jó átlagot hoz. Sokat fejlődött az irányító Jameer Nelson és a cserecenter, Milicic is. Úgy tűnik, a szintén szemtelenül fiatal szerb óriás megtalálta számítását Floridában.

Szóval 15 győzelemmel és 7 vereséggel áll a Magic, amivel éllovas tud lenni keleten. A Suns viszont 12-6-al csak a hatodik nyugaton.. Ennyi a különbség kelet és nyugat között. Otthon, az Amway Arenában 8-2-vel állnak Howardék, ám még így sem feltétlenül ők az esélyesek.
Hogy miért? Azért, mert a Phoenix megnyerte az utóbbi tíz meccsét! Ezzel kiemelkedően a legjobb passzban lévő gárda a ligában!

Nash idén is MVP formában játszik (20.4 pont, 11.6 assziszt), Marion szokás szerint remekel (20.1 pont, 9.3 lepattanó), Bell is felnőtt a feladathoz, Barbosa (18.1 pont) pedig a legesélyesebb a legjobb hatodik ember, vagy a legtöbbet fejlődött játékos címére. És hát ami nagyon fontos, ismét játszik, és egyre jobban játszik Amare Stoudemire.

A napos fiúk Orlandóban is képesek nyerni, hisz az idegenbeli túra első három meccsét is behúzták. Nagy csata lesz, főleg centerposzton. Nyer a Phoenix!

2. Los Angeles Clippers – San Antonio Spurs

V – bet-at-home: 1,60; Sportingbet: x; Betandwin: 1,61

Kosárlabda – NBA
fogadási határidő: kedd, 03.35Hozzászólások
  • Hajrá Barca!!! december 12. 22:38 (#1) | Válaszolok

    Szerintem Oszi sajnos, mi még az elődöntőig sem jutunk!
    Ugyanis a mai szar játékkal igen messze kerültünk még a 4. helytől is!
    Kézilabda!


Szólj hozzá Te is!