Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
aug10

Keressük Juhász és Gera helyettesét

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Juhász eltiltás miatt nem játszhat Svédország ellen

Juhász eltiltás miatt nem játszhat Svédország ellen

A hiányzókról szól a mai felkészülési mérkőzések tömkelege, a magyar válogatott a svédek ellen készül és keresi a válogatott egyetlen elismert védőjének és a csapatkapitányának helyettesét. Izland a próbababa. A spanyoloktól és a franciáktól is világklasszisok hiányoznak.

A legutóbbi két világbajnokság győztese, Olaszország és Spanyolország Bariban méri össze jelenlegi erejét, ami kissé csalóka lesz.  A címvédő armada Xavi, Fàbregas, Puyol és Capdevila nélkül készülődik a legutóbb vereséget szenvedő olaszok ellen. A squadra azzurra június elején 2-0-ra kikapott Írországtól Belgiumban, messze vannak már a vébé-győztes idők. A spanyoloknak annyi a kiválóságuk, hogy a fentebb említettek nélkül is képesek lesznek behúzni a meccset.
A gallok Evra és Ribéry nélkül, de elképesztően masszív védelemmel várják Chilét. Benzema remek formában van, ő, Malouda, Nasri, Gameiro vagy Rémy meg csak összehoz egy-két gólt.

A magyar válogatott is főpróbát tart, a svédek ellen egy másik északival, Izlanddal meccsel. Egervári kapitánynak a legfontosabb feladata most az, hogy az eltiltott Juhász és Vanczák, valamint a sérült Gera helyettesét megtalálja. Utóbbi lesz a könnyebb, noha a WBA játékosa csapatkapitány és kiváló képességű játékos, de Koman és Hajnal is nagyszerű játékos, sőt Stieber is pótolhatná, ha Sándor mester hajlandó lenne meghívni a Mainz szélsőjét.
A két bekk végül három lett, mert Lázár Pál is kisebb sérüléssel bajlódik, a szakvezetés a debreceni Vargát állítja a védelem jobb oldalára… Juhász helyett Korcsmár játszik, Lipták és Laczkó marad a helyén. Elől a Koman, Hajnal, Dzsudzsák, Rudolf négyes támad, nem lesz tehát klasszikus csatárunk. Szalai, Szabics és Németh sérült, Priskin pedig a kispadon kezd, akárcsak az újonc Lázár Bence.

Csapatunk a felkészülési meccsek nagymestere, rendre jó játékkal és győzelemmel hozzuk le a tét nélküli fellépéseinket. Az előző hármat kapott gól nélkül. Izland tavaly május óta nem tudott győzni, ikszelni is csak kétszer sikerült. Lichtenstein és Ciprus ellen. Legyőzzük őket mi is.

1. Magyarország – Izland

H – Sportingbet: 1,55; Bwin: 1,53; bet-at-home.com: 1,60

Labdarúgás – felkészülési mérkőzés
fogadási határidő: szerda, 19:45

2. Olaszország – Spanyolország

V – Sportingbet: 2,30; Bwin: 2,15; bet-at-home.com: 2,15

Labdarúgás – felkészülési mérkőzés
fogadási határidő: szerda, 20:45

3. Franciaország – Chile

H – Sportingbet: 1,80; Bwin: 1,78; bet-at-home.com: 1,70

Labdarúgás – felkészülési mérkőzés
fogadási határidő: szerda, 21:00
Szólj hozzá Te is!