Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jan24

Kézi-vb: megjött az étvágyunk!

 Online sportfogadás-esélyek 3 hozzászólás

Ki gondolta volna, hogy a magyar válogatott mindenkit legyőz a csoportban!? Most már bármi lehet…1. Csehország-Magyarország

V – bet-at-home: 1,40; Sportingbet: 1,36; Bwin: 1,40

Kézilabda – férfi vb
fogadási határidő: szerda, 16.15

Fantasztikus, szinte hihetetlen eredményt ért el a csoportkörben a magyar válogatott! Mindkét nagy (és esélyesebb) ellenfelét, Dániát és Norvégiát legyőzve a csoport élén végzett! Ki gondolta volna ezt akkor, mikor kiderült, hogy sem Buday, sem Pérez, sem Zubai, sem pedig Laluska nem lehet ott a világversenyen!?
És lehet, hogy éppen az ő hiányuk gerjesztette azt a hihetetlen győzni akarást, ami jellemzi Császárékat. És persze van még egy összetevője a kiváló szereplésnek: Puljezevics Nenad! A szerb kapus az indulás előtti napokban kapta meg a magyar útlevelet, és Skaliczky mester nem habozott rögtön behívni a keretbe.

Nenad olyan ihletett formában véd (44%-kal), hogy a norvégok például a mérkőzés vége felé már lőni sem nagyon mertek neki.
A nagy lépés persze a Dánia elleni nyitómeccsünkön történt. Amit eddig csak más országok válogatottjától láttunk (főleg a nők ellen, és főleg a dánok és a franciák követték el), most Nagyék is megcsinálták: mínusz négyről álltak fel, pedig csak öt perc volt hátra! Puljezevics az utolsó percben két ziccert és egy hetest fogott…

A kapuson kívül Gál, Császár és Mocsai játszott mindhárom összecsapáson kiemelkedően. Nagynak és az Iváncsik testvéreknek is volt egy-egy nagyszerű meccsük.

A csoportkörhöz képest annyi változás történt a csapat háza táján, hogy a pótlólag behívott, negyedik számú beálló, Józsa helyett Herbert került a keretben. Ő orrcsonttörés miatt pihent az első szakaszban. Így most van két orrsérült beállónk, mivel Gálnak is beverték a szaglószervét a hétvégén.
Rajtuk kívül kisebb-nagyobb sérülése van Iváncsik Gergőnek és Nagy Lacinak is.

A csehek a címvédő Spanyolország mögött végeztek a D-csoportban, így pont nélkül érkeznek. Ők mindenképpen verhetőek, hiszen már a tizenkettőbe sem vártuk őket, mivel Egyiptomot jobbnak véltük. Egy góllal azonban lenyomták az észak-afrikaiakat.

Ha töretlen marad a srácot formája, és a motiváció sem veszett el a csoportkör végeztével (és az Angola elleni szenvedéssel), akkor legyőzhető Csehország. Mi bízunk a csapatban!

2. Dánia-Horvátország

V – bet-at-home: 1,35; Sportingbet: 1,30; Bwin: 1,35

Kézilabda – férfi vb
fogadási határidő: szerda, 20.15

A II. csoport állása:

1. Spanyolország 1 1 – - 35-29 2
2. Horvátország 1 1 – - 32-27 2
3. Magyarország 1 1 – - 30-29 2
4. Dánia 1 – - 1 29-30 0
5. Oroszország 1 – - 1 27-32 0
6. Csehország 1 – - 1 29-35 0Hozzászólások
 • kunbela január 25. 05:55 (#1) | Válaszolok

  De, tutti, h vki direkt csinálta. Nem értem miért kell egy ilyen hozzászóló oldalt így szétkúrni. Ezzel a kódbeírással szerintem ellesz egy darabig, mire kijátsza. Jó ötlet volt, csak előbb kellett volna. :-)

 • berike január 25. 01:29 (#2) | Válaszolok

  Végre. Úgy néz ki ez a szétszpemmelés is megoldódott. Elég gáz volt szerintem. Elvette az egésztől a kedvem.

 • ricsi január 25. 02:37 (#3) | Válaszolok

  én se értettem, h miért jó ez néhány embernek, hogy szétbassza az oldalt. vagy ezt nem vki csinálta?
  Amúgy meg hajrá magyarok, lenyomjuk a buzi csehöket!! :-)


Szólj hozzá Te is!