Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
dec07

Ki-ki meccsre késznyerült az MU

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

egymásnak feszül a Basel és a MU - csak egy maradhat

egymásnak feszül a Basel és a MU - csak egy maradhat

A Benfica, Basel, Otetul Galati hármassal kiegészülve nem tűnt halálosnak a Manchester United sorsolása, az utolsó forduló előtt mégis úgy állunk, hogy az angol bajnok döntőnek beillő mérkőzésre készül Svájcban. Amennyiben kikap, búcsúszik a BL-től. De ebben erős az MU.

Amikor arról van szó, hogy minimum egy pontot szerezni kell, de jobb lenne inkább nyerni egy egyértelműen gyengébbnek tartott, minőségben szűkösebb együttes ellen, akkor szinte sosem kegyelmez a Manchester United. Elképesztő rutinja, tapasztalata elsősorban természetesen az egy emberöltő óta a kispadján ülő Alex Fergusonnál kezdődik, de valahogy a játéktéren tartózkodok is mindig érzik, mit, hogyan és mennyit kell. Nyilván hat rájuk a Sir, meg persze a kiválasztás is rendben működik. És persze mindig, minden generációban akad egy-két meghosszabbított kar, agy – az öreg Giggs még mindig tolja, ott van a nem okos, de tapasztalt Rooney, a higgadt Carrick, és persze a Vidics, Ferdinand duó.

Beszélhetünk arról, hogy a Basel két percre volt a győzelemtől az Old Traffordon, vagy hogy kilenc mérkőzés óta veretlen, de most a Manchester Unitedot le kellene győznie! Ez azért egy másik műfaj, ehhez nem lesz elég a szervezettség és a lelkesedés. Jó csapat a Basel, szó se róla, nyilván nem a szél hordta össze azt a nyolc pontot, de szerdán, amikor nagyon kell, a “vörös ördögök” megmutatják, hogyan profin behúzni egy ki-ki meccset.

1. FC Basel – Manchester United

V – Sportingbet: 1,57; Bwin: 1,62; bet-at-home.com: 1,60; betfair: 1,74

Labdarúgás – Bajnokok Ligája
fogadási határidő: szerda, 20:45

2. Lille – Trabzonspor

H – Sportingbet: 1,45; Bwin: 1,42; bet-at-home.com: 1,45; betfair: 1,46

Labdarúgás – Bajnokok Ligája
fogadási határidő: szerda, 20:45

3. Ajax – Real Madrid

D – Sportingbet: 3,25; Bwin: 3,40; bet-at-home.com: 3,40; betfair: 3,45

Labdarúgás – Bajnokok Ligája
fogadási határidő: szerda, 20:45
Szólj hozzá Te is!