Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
szept05

Ki lesz Federer ellenfele?

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Mivel elképzelhetetlen, hogy Federer kikapjon Gicqueltől, az ellenfelét keressük!1. Blake (USA)-Berdych (CZE)

H – Tippmix: 1,50; Sportingbet: 1,50; Betandwin: 1,44

Tenisz – US Open, ffi nyolcaddöntő
fogadási határidő: kedd, 21.00

Az ötödik kiemelt James Blake képviseli a hazaiakat a felső ágon, de neki is “meg vannak számlálva a napjai”. Ugyanis, ha ma továbblép, jön Federer!
A nyolcba jutásért a tizenkettedik helyen kiemelt cseh Berdychhel csatázik. Eddig egyszer, tavaly augusztusban, játszott egymás ellen a két versenyző. Akkor az amerikai nyert 6:4, 6:3-ra. Ez a meccs is az USA-ban volt, tehát hazai közönség előtt játszott Blake, akárcsak ma.

Berdych a eddigi három fordulóban egyre nehezebben vette az akadályokat: az első körben simán verte Pashanskit, majd 3:1-re Mayert, végült az előző körben csak döntő szettben Tursunovot (1:2-ről felállva!).
Blake-nek könnyebben megy, ő csak egy szettet bukott, mégpedig Moya ellen. Ő az esélyesebb, én nem csak a hazai pálya miatt. Jó formában van, és fekszik neki a borítás is.

2. Safin (RUS)-Haas (GER)

H – Tippmix: x; Sportingbet: 1,50; Betandwin: 1,32

Tenisz – US Open, ffi nyolcaddöntő
fogadási határidő: kedd, 19.00

Szafin ismét megvillantott valamit a tehetségéből. Pedig az előjelek alapján nem számíthatott túl sokra Flushing Meadows-ban. Az előző versenyén, Cincinnatiban, az első körben kipottyant.
Most viszont remekül játszik, öt szettben legyőzte a sokkal esélyesebb Nalbandiant, majd könnyedén elintézte Rochust.

Tommy Haas, az örök tehetség nagyon könnyedén, szettveszteség nélkül jutott a 64 közé, ahol viszont vért kellett pisilnie Ginepri ellen. Úgy tűnt, simán veri az amerikait, hisz 2:0-ra meglépett. A következő két szettet viszont Ginepri nyerte, és jöhetett a mindent eldöntő ötödik játszma, ahol a tie-break-ig jutottak a fiúk. Azt aztán simán hozta Haas, ám kérdés, sokba kerül-e a túlórázás.
Szerintem igen, és Szafin legyűri.
Szólj hozzá Te is!