Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
dec04

Kieshet a címvédő!

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

A BL-címvédő Barcelona csak győzelem esetén juthat tovább a csoportból! Ki-ki meccs a Werder ellen!1. Barcelona-Werder Bremen

H – Expekt: 1,37; Sportingbet: 1,30; Betandwin: 1,40

Labdarúgás – Bajnokok Ligája
fogadási határidő: kedd, 20.45

Az biztos, hogy az idei kiírás egyik, ha nem a legnagyobb meglepetése lenne, ha kiesne a címvédő Barca. Arról nem is beszélve, hogy amennyiben ez bekövetkezve, elveszítenénk Európa talán leglátványosabban játszó alakulatát.
Persze ez a Brement cseppet sem érdekli. A németek minimum egy pontért mennek a Camp Nouba, és hogy ezt hogy szerzik meg, az teljesen mindegy.
Kloséék nagymesterei a villámgyors ellentámadásoknak, vagyis benne van a pakliban, hogy látványos, sok helyzetet hozó meccset látunk. És lehet, hogy sok gólt is.

Az kétségtelen, hogy a legszebb, és legeredményesebb német focit most a Werder játssza, de ettől még a Barca az esélyes. Hogy nagy a tét, az is jelzi, hogy Rijkaard nem vitte el Valenciába, a Levante elleni meccsre Ronaldinhót, mondván, hogy a brazilnak kedden pihentnek kell lennie. Nem is nyertek a katalánok, de talán ez most nem is volt annyira életbevágó.

Amúgy nem csak a “nagyfogú” pihent: Van Bronchorst sem játszott, Decót és Giuly le-, Zambrottát pedig becserélte a holland. Marquez sem lépett pályára, de ő sérült volt. A Werder ellen viszont vélhetően játszani fog.
Akik biztosan nem játszik az Messi és Eto’o. A két fantasztikus támadó ugyanis még mindig súlyos sérüléséből lábadozik. Saviola viszont rohamosan javul, ne csodálkozzunk, ha ott ül majd a kispadon.

A németeknél mindenki harcra kész, de kevés lesz ez, mert a Barcelona begyűri őket.

2. Sporting-Szpartak Moszkva

H – Expekt: 1,53; Sportingbet: 1,57; Betandwin: 1,55

Labdarúgás – Bajnokok Ligája
fogadási határidő: kedd, 20.45
Szólj hozzá Te is!