Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
ápr12

Kiütik a címvédőt!?

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

A 2-1-es előny soványnak tűnik a Tottenham ellen. Megállítják-e a Sevillát?1. Tottenham – Sevilla

H – bet-at-home: 2,05; Sportingbet: 2,10; Bwin: 2,05

Labdarúgás – UEFA-kupa, negyeddöntő, visszavágó (1. m: 1-2)
fogadási határidő: csütörtök, 20.45

Ha a luxemburgi Alain Hamer játékvezető nem nézi el Robinson tiszta szerelését, akkor már igen csekély esélyekkel lépne pályára a Sevilla a White Hart Lane-nen. A londoniak kapusa tökéletes ütemben kilépve elkotorta a labdát a spanyol támadó elől, aki persze azonnal “meghalt”. A bíró meg “megette” az esést, és befújta a büntetőt. Pedig ekkor már Keane góljával vezettek a vendégek. A tizenegyest persze belőtte Kanouté, majd Kerzsakov révén lőttek még egyet a spanyolok.

De a 2-1 sem túlzottan megnyugtató, hiszen a Tottenham nagyszerű formában van. A sevillai vereség előtt egyébként az összes UEFA-kupa meccsét megnyerte ebben a kiírásban az észak-londoni gárda!
Meg hát a BL-ben is láthatjuk, hogy jelenleg a Premier League a legerősebb bajnokság, márpedig ott most Spurs az egyik legjobb formában lévő együttes. Ugyan legutóbb 1-0-ra kikaptak Berbatovék a Chelsea pályáján, de előtte zsinórban ötször nyertek. Mellesleg Martin Jol mester – az UEFA-kupára tekintettel – pihentette Lennont, Berbatovot, Zokorát és Keane-t, vagyis a legjobbjait.

Juande Ramos kevésbé tehette ezt meg, hiszen ők nagy harcot vívnak a bajnoki címért. De azért nem volt kezdő a Racing ellen Kanouté és Kerzsakov sem. Nem is nyertek, pedig leelőzhették volna a Barcelonát.

Fontos szerep hárul ma este Cobeno Iglesiasra! Hogy ki ő? No igen, nem túl ismert alakja a világ labdarúgásának a 25 éves spanyol kapus. Most viszont az lehet, hiszen neki kell pótolnia a donecki hőst, Palopot. A Sahtar elleni meccs másik gólszerzője, Chevanton is hiányozni fog, ám helyette visszatérhet az eltiltását letöltő Luis Fabiano.

Az utóbbi három hazai bajnokiját megnyerő Tottenham győzelmét várjuk!

2. OB – Randers

H – bet-at-home: 1,60; Sportingbet: 1,57; Bwin: 1,60

Labdarúgás – Dán Kupa
fogadási határidő: csütörtök, 19.00

forrás: SPC24.com
Szólj hozzá Te is!