Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
okt14

Kockáztatunk, tehát vagyunk

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Abdi újabb esélyt kapott

Abdi újabb esélyt kapott

“Ez a csapat még nem az enyém!” “Nem voltam hatással az igazolásokra, kész keretet kaptam”. “Már látok pozitív jeleket a játékunkban”. Ismerős? Bármely magyar tréner mondhatta volna, nem lennénk meglepve, erősek a közhelyekben. Te jó ég! Vagyis Pápa.

Én most speciel Détári úrra gondoltam, aki viszonylag érdemtelenül megkapta a Fradi kispadját. És a csapat… tovább vergődik. Döme komolyabb szakmai sikerek nélkül, nem túl jó hírnévvel vállalta el a forró kispadot, nyilván ez volt a legolcsóbb megoldás. Nyertek vele egy meccset a Zete ellen, amely mellesleg tök utolsó. Ez az egy győzelme van a Fradinak, azóta háromszor kapott ki rúgott gól nélkül. Sosem látott mélységben van a kilencedik kerületi együttes, pedig sokakkal ellentétben én nem osztom azt, hogy a keret gyenge.
Ez a csapat remek játékkal verte meg az Aalesundot itthon az Európa-ligában, azóta nyilván nem felejtettek el focizni a fiúk. Vagyis bocsánat, javítok, nem ez a csapat volt – a posztján csak Junior, Oláh és Jovanovics maradt. Maróti és Otten is játszott, de más poszton. Ahol most fociznak, egyáltalán nem való nekik, sem Béla, sem Mark nem találja a helyét. Fülöp és Józsi kiesett a pikszisből, akárcsak Ranilovic, Abdi és Andrezinho meg a keretből is. Grúz pedig sokat volt sérült, de nagyon úgy tűnik, hogy a kaposvári fiú sem Détári “embere”.

Mivel a csapat rémesen szerepel, Abdit, majd Andrezinhót is reaktiválták, miután leigazolták Kleint és Hakolát, majd nemrég Honmát. A cseh nem is játszik rosszul, csak épp így Otten egy sorral feljebb került, ahol viszont kóvályog, mint fing a gatyában. Balog meg sok hibával tolja hátul, na de ki nem… Tóthé lett a karmesteri pálca, helyenként élt is a lehetőséggel. Józsi, Lisztes és Rósa meg a padról nézi a vergődést. Détári Lajos kijelentette, hogy őt nemigen érdekli Abdi és Honma, majd bizonyítsanak szépen, addig azok szerepelnek, akik rendesen dolgoztak eddig. Igaz, de ő nem tudnak annyit, mint a szomáliai-norvég, aki viszont tény, elég gyenge fejben.

Na most Pápán lesz jelenés. A válogatott szünet miatt volt két hete a szakmai stábnak a maga arcára formálni az együttest, nem lenne már illő bármi mögé bújni. Somália az egyetlen sérült, ismét mondom, a keret nem gyenge. Én kockáztatok, nyer a Fradi.

1. Lombard Pápa – Ferencváros

V – Sportingbet: 3,20; Bwin: 3,70; bet-at-home.com: 3,50

Labdarúgás – NB I
fogadási határidő: vasárnap, 17:45
min. 3-as kötésben

2. Genoa – Lecce

H – Sportingbet: 1,55; Bwin: 1,60; bet-at-home.com: 1,50

Labdarúgás – Serie A
fogadási határidő: vasárnap, 14:45

3. Molde – Odd Grenland

H – Sportingbet: 1,55; Bwin: 1,48; bet-at-home.com: 1,50

Labdarúgás – Tippeligaen
fogadási határidő: vasárnap, 17:45
Szólj hozzá Te is!