Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jan02

Kötelező győzelem előtt a Suárez-függő Liverpool?!

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Nem sokat pihennek az angolok, egész pontosan semennyit – a Boxing Day és az utolsó hétvége után már az év első napjain is játszanak, mi meg fogadunk rájuk. A Liverpool és a Chelsea is hazai pályán kezdi 2013-at, mégpedig egy kötelező győzelemmel, mi össze is tettük őket egy kombóban.

A vörösök egy sima QPR-veréssel zárták az esztendőt, Luis Suárez vezetésével 3–0-ra nyertek Londonban. Ez nekünk duplán is fontos: egyrészt látszik, hogy a ‘Pool képes könnyedén nyerni gyengébb gárdák ellen, másrészt, hogy mennyi sansza van a Queens Parknak a Stamford Bridge-en. A Liverpool egyébként roppant hektikus, a West Hamnek és a QPR-nak hármat, a Fulhamnek meg négy lőtt, miközben az Aston Villától és a Stoke-tól is kikapott 3–1-re. Különösen a Villa elleni vereség lehetett fájó, hiszen azóta a birminghamiek négy forduló alatt 17 gólt kaptak. 

Rogers legényei még nem rázódtak teljesen bele az új szisztémába, de jól látható, hogy egyre többször jön ki nekik a lépés. És akkor simán nyernek, ami a Sunderland ellen is esélyes, a fekete macskák az előző öt idegenbeli meccsükön háromszor kikaptak. Főleg Suárezben bízhatnak a vörösök, az uruguayi 13 gólnál jár, a Liverpool összetermelésének (31) közel a fele a nevéhez fűződik.

Úgy tűnt, hatalmas melléfogás volt Benítez szerződtetése, ám az utóbbi meccseken már hengerel a Chelsea, talán maradhat a spanyol. A Ligakupában 5–1-re nyertek Leedsben, aztán pedig jött egy 8–0 az Aston Villa ellen, majd újabb két bajnoki győzelem. Az Evertont például Liverpoolban verték Lampardék. A QPR is szét lesz szedve.

1. LiverpoolSunderland

H – Betfair: 1.35; Sportingbet: 1.363; Bwin: 1.33

Labdarúgás – Premier League
fogadási határidő: szerda, 20:45

2. (0-1) Chelsea–Queens Park Rangers

H – Betfair: x; Sportingbet: 1.533; Bwin: 1.53

Labdarúgás – Premier League
fogadási határidő: szerda, 20:45
Szólj hozzá Te is!