Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
aug04

Következik: Berki Krisztián!

 olimpia, Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Szilágyi Áron, Gyurta Dániel. Így áll eddig a magyar csapat olimpiai aranytablója, de vasárnap újabb férfiak kerülhetnek melléjük. Két komoly esélyünk is van, én most javaslok egy Berki-fogadást, főleg, hogy Krisztián betlizett a selejtezőben. Mert így még jobban fizet.

Az egész csarnok ellene lesz, őrjöngeni fognak a hazaiak, hiszen Louis Smith simán nyerte a selejtezőt, mindenki arra számít, hogy az angol srác lesz lólengés ura. Hát nem lesz, mert ott van a mezőnyben az igazi király, akit még sosem győzött le a brit. Berki Krisztián a legutóbb két világbajnokságot megnyerte, akárcsak az utolsó két Európa-bajnokságot. Smith az idei Eb-n második, a tavalyin 6. lett, a 2010-es vb ezüstöt, a 2011-esen pedig bronzot nyert. A hazai pálya ellenére tehát Krisztiánnál van a lélektani előny. Az persze semmiképp sem jó előjel, hogy a selejtezőben pici hibával igencsak lemaradt, sőt szurkolni kelllett, hogy döntős legyen.
Csakhogy én érzem, hogy az a hiba kellett neki, hogy átérezze, olimpián van, és ennyi hibát évek alatt nem szokott csinálni. Vagyis a döntőben lazán megcsinálja a roppant anyagerős gyakorlatát, amivel viszont nem lehet veszíteni. Még akkor sem, ha a hazai pálya miatt a pontozók tolla élesen fog fogni az angolnál. Smithnek marad az ezüst. És reményeink szerint Hidvégi Vid felállhat a dobogó harmadik fokára, lelökve onnan Cyril Tommasonét.

1. Berki K. 1. (H), 2. (D), más (V) helyen végez lólengésben

H – Betfair: ; Sportingbet: 2,375; Bwin: 2,50; Interwetten: x

Olimpia – torna, lólengés
fogadási határidő: vasárnap, 16:40

2. Újpest – Videoton

V – Betfair: 1,83; Sportingbet: 2,10; Bwin: 1,95; Interwetten: 2,00

Labdarúgás – NB I
fogadási határidő: vasárnap, 15:15
Szólj hozzá Te is!