Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
márc21

Közelebb kerül-e az FTC az 50 millióhoz?

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

A Ferencváros főszponzora csak a Kupa megnyerése esetén utalja az 50 misit! A Vasas a következő akadály!1. Ferencváros-Vasas

D – bet-at-home: 3,10; Sportingbet: 3,30; Bwin: 3,20

Labdarúgás – Magyar Kupa, negyeddöntő, 1. mérk.
fogadási határidő: csütörtök, 20.45

Az utolsó pillanatban mégis sikerült megerősíteni a Ferencváros védelmét. Mivel Bognár nem kapott játékengedélyt a Serie A-ban, kénytelen volt visszatérni a zöldekhez. Ezt nem nagyon bánja Gellei mester, mert a télen távozott Tímár, Dragóner pedig el van tiltva.
Elvileg már csütörtökön bevethető a jobbhátvéd, kérdés, hogy két edzés után vállalja-e a kockázatot a szakvezetés. Persze az is igaz, hogy Bognár az ősszel egyetlen percet sem hagyott ki a bajnokságban, tehát be(vissza)illeszkedési gondjai nem lehetnek.

Ha pályára lép a bekk, lehet, hogy Lipcsei visszatér a középpályára. Ez mindenképpen segítene a támadójáték gördülékenységén.
De az is lehet, hogy az egyetlen új arc, Buz marad ki és Balog lesz a balhátvéd. Sok a kérdés, ám az nem, hogy Dragóner nagyon fog hiányozni.

Akárcsak Tököli! A rendkívül gólerős támadó szintén eltiltását tölti. A helyettese Jovánczai lehet, de az egykori kaposvári nem teljesen egészséges. Jelenleg az egyetlen biztos pont elől, Horváth Dávid.
Ha már a hiányzókat említettük, ide kell sorolni a lábadozó Szalait is. A jobb oldalon ezért Bartha játszik. Amúgy a középpályája az egyetlen a Fradinak, mely hiánytalan, és igen erős. A Bartha – Deme/Lipcsei – Lazic – Laczkó kvartett egyértelműen első osztályú.

Ha a Vasas azt játssza, mint a Szolnok a hétvégén, akkor hazatérhet egy laza remivel. A szolnokiak betömörültek a kapujuk elé, amit nagyon nehezen tudott csak feltörni a zöld-fehér gárda. Amikor sikerült, akkor is csak kapuvasig jutott.
Az angyalföldiek a hatodik helyen állnak a Borsodi Ligában, és elég jól megy Mészöly csapatának. Az utóbbi két meccsük ugyani iksz lett, de a Hungária körúti felér egy győzelemmel.
Az elmúlt hét fordulóban csak egyszer kapott ki a Vasas! Ez egy remek bizonyítvány! Ráadásul közben megérkezett Kenesei is!

Talán a Fradi picivel még úgy is esélyesebb az első meccsen, hogy egy osztállyal lejjebb tevékenykedik, de nem fog tudni nyerni! Dragóner, de főleg Tököli nélkül, ez a Fradi nem jobb a Vasasnál. Noha vélhetően közel tízezren buzdítják majd a IX. kerületieket, döntetlen lesz a vége! De az 50 millió ezzel még nem úszik el!

2. Oroszország U17 – Észak-Írország U17

H – Sportingbet: 1,57; Bwin: 1,55

Labdarúgás – U17 Eb-selejtező
fogadási határidő: szerda, 15.00
Szólj hozzá Te is!