Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
márc07

Lesz-e ciprusi ünnepnap?

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

már eddig is túlteljesített az APOEL

már eddig is túlteljesített az APOEL

Olyan még soha nem fordult elő a Bajnokok Ligája (és BEK) történetében, hogy egy ciprusi együttes bejusson a legjobb nyolc csapat közé. Az APOEL Nicosiának most minden esélye megvan erre, mindössze egygólos hátrányt kell ledolgoznia hazai pályán a Lyon ellen. Összejön?

Nem. Szerintem nem. A ciprusi bajnok ugyan elég pofás mutatóval bír hazai környezetben, a csoportkörben a Zenitet és a Portót is 2-1-re elverte, előtte a Wisla Krakków is elvérzett, a Slovan pedig nem tudott gólt lőni. A csoportmeccsek 2-1-es sikere szép eredmény lenne most is, azonban a franciák ellen ez kieséssel érne fel, mivel Lyonban nem lőtt gólt az APOEL
A Lyon öt forduló óta képtelen meccset nyerni a Ligue 1-ben, az elmúlt egy hónapban csak az APOEL-t tudta legyőzni, ám ez továbbjutást érhet. Annál is inkább, mert nem rossz az Olympique a BL-ben, és idegenben sem: Kazanyban és Amszterdamban remizett, Zágrábban meg 7-1-re nyert. Na jó, utóbbit azért nem kell annyira komolyan venni… Madridban kapott ki nagyon (4-0), de ott ki nem. Mindkét csapat kerete teljes, hiányzókra nem lehet hivatkozni – győzzön a jobbik. Na ilyen most nem lesz, viszont a Lyon lép tovább.

1. APOEL Nicosia – Olympique Lyon

D – Sportingbet: 3,30; Bwin: 3,30; Interwetten: 3,10; betfair: 3,35

Labdarúgás – Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágó (1.m.: 0-1)
fogadási határidő: szerda, 20:45

2. (0-1) FC Barcelona – Bayer Leverkusen

H – Sportingbet: x; Bwin: 1,44; Interwetten: 1,50

Labdarúgás – Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágó (1.m.: 3-1)
fogadási határidő: szerda, 20:45
Szólj hozzá Te is!