Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
júl07

Éljen közép-kelet

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Három meccset szúrtam ki az Intertotó-kupából. Ez hat közép-kelet európai gárda összecsapása1. Tobol Kostanay-Slovan Liberec

V – bet-at-home: 1,50; Sportingbet: 1,60; Bwin: 1,55

Labdarúgás – Intertotó-kupa, 2. forduló
fogadási határidő: szombat, 15.30

A kazah Tobol az első körben 3-2-es összesítéssel csusszant át a grúz Zestafoni gárdáján. Itt aztán be is fejezik a nemzetközi szereplést, mert a következő ellenfél akár a végső diadalra (UEFA-kupába jutás) is alkalmas. A Liberec gárdája úgy lett negyedik a bajnokságban, hogy pont ugyanannyi pontot szerzett, mint a második helyre odaérő Slavia. Ez aztán a pech, hiszen ennyi erővel a BL-ben is indulhatnának a kék-fehérek.
A Tobolt oda-vissza legyőzik.

2. NK Maribor-Hajduk Kula

H – bet-at-home: x; Sportingbet: 1,57; Bwin: 1,65

Labdarúgás – Intertotó-kupa, 2. forduló
fogadási határidő: szombat, 17.00

A szlovén NK-nak nem nagyon kellett megizzadnia, hiszen a máltai ellenfél nem volt egy súlycsoportban vele. A Kula viszont néhány szinttel feljebb áll. A szerb gárda a negyedik helyen végzett a bajnokságban, ám 28 ponttal kevesebbet gyűjtött a bajnok Crvena Zvezdánál. Hazai pályán veretlen maradt a Hajduk, azonban idegenben gyengélkedett.
A Maribor pedig szintén hazai pályán lubickol. Legyőzi szerb vetélytársát.

3. Csernomorec Odessza-Sahtar Szoligorszk

H – bet-at-home: 1,40; Sportingbet: 1,40; Bwin: 1,30

Labdarúgás – Intertotó-kupa, 2. forduló
fogadási határidő: szombat, 18.00

Az ukrán liga klasszisokkal ütősebb a belorusznál. Sejtésem szerint a Csernomorec is lényegesen erőteljesebb gárda a Sahtarnál. Ám azért azt érdemes szem előtt tartani, hogy a fehérorosz bajnokság most is zajlik, tehát a Szoligorszk játékban van. Ám Odesszában azért nem lesz sok esélye.
Szólj hozzá Te is!