Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
feb21

Londoni torkon akadhat a nápolyi

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

otthon nagyon jó a Napoli

otthon nagyon jó a Napoli

Egyre kényelmetlenebb a Chelsea kispadja, forrósodik és nagyon töri Villas-Boas ülepét. Ő persze állítja, hogy a tulajdonos teljes mellszélességgel mellette áll – ellentétben néhány rutinos játékossal –, azonban Abramovicsnál igen gyorsan változnak ezek a dolgok. Például egy BL-pofon kisöpörheti Londonból a tehetséges portugált.

A legutóbbi négy bajnoki meccsén nem tudott nyerni a Chelsea, így az arany már látótávolságon kívülre került, de most már a negyedik hely megingott, jelenleg az ötödik pozíciót foglalják el a kékek. Ja és az FA-kupában a Birmingham Cityt sem sikerült kiverni a Stamford Bridge-en. Eddig egyedül a Bajnokok Ligájában nyújtott teljesítményre nem lehet akkora panasz, elvégre csoportelsőként jutottak tovább André Villas-Boas tanítványai. Jó lehet az idegenbeli nyeretlenséget nem teszik vitrinbe – Valenciában és Genkben ikszeltek, Leverkusenben pedig kikaptak Lampardék.
Nápolyban mindegyiknél nehezebben megoldható feladvány elé néznek, a Stadio Sao Paolóban október közepe óta csak a Roma tudott nyerni, a BL-ben a Manchester Cityt pöckölték ki.  Az előző három meccsén gólt sem kapott a Napoli, és hogy formája javuló, az is mutatja, hogy az utóbbi két fordulóban kapott gól nélkül gyűjtött hat pontot (Chievo 2-0, Fior 3-0).

A Chelsea-ben viszont inkább a belső viszály az úr mostanság és nem az önbizalom, a hit. A régi, rutinos kékek, Terry, Lampard, Drogba és Cech nincs kibékülve Villas-Boas személyével, meg akarják fúrni. Egyelőre a tréner mellett áll a tulaj, de nem biztos, hogy így is marad egy esetleges nápolyi vereség után. Márpedig én úgy érzem, előnyt szereznek Cavaniék.
A hazaiaktól Campagnaro hiányzik sérülés miatt, az angolok viszont teljes kerettel érkeztek, visszatértek az afrikaiak és Essien is felépült.

A Real Madrid a rémisztő moszkvai hidegben játszik kedd délután. Miután megszokják a zord időjárást, berámolnak egy-két gólt Benzemáék, jelenleg ugyanis kizárólag a Barca veszélyes a blancókra. De az nagyon.

1. CSZKA Moszkva – Real Madrid

V – Sportingbet: 1,40; Bwin: 1,35; bet-at-home.com: 1,40; betfair: 1,44

Labdarúgás – Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, 1. mérk.
fogadási határidő: kedd, 18:00

2. Napoli – Chelsea

H – Sportingbet: 2,30; Bwin: 2,30; bet-at-home.com: 2,25; betfair: 2,44

Labdarúgás – Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, 1. mérk.
fogadási határidő: kedd, 20:45
Szólj hozzá Te is!