Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
márc22

Vb-selejtező: Tilos kikapni Romániától!

 Online sportfogadás-esélyek 1 hozzászólás

A magyar labdarúgó-válogatott jelenleg a második helyen áll a vb-selejtező csoportjában, ám a java még csak most jön – jön Románia, megyünk Törökországba, Hollandiába és Romániába is. Szóval nem kérdés, ha szeretnénk másodikok maradni, nyernünk kell a szomszéd ellen. Rossz előérzetem van…

Mi itthon, Románia Isztambulban verte Törökországot, Szalaiék 3–1-re, a románok pedig 1–0-ra győztek. Piturca kapitány együttese Észtországban is nyert, akárcsak mi. Mindkét válogatott 3–0–1-es mérleggel áll, eléggé úgy fest, azonos játékerőt képviselnek. Egervári nem számolhat Gerával és Koltaival, és saját akaratából nem számol Juhásszal. A román szakember legjobb csatárát, Maricát kénytelen nélkülözni, de Mutu és Stanca viszont ott lesz a pályán. 

A legtöbb szakember szerint mindkét válogatottnak a védelme sebezhető, a mieinkről mondjuk ezt eddig is tudjuk. Most, Juhász nélkül, aki a legtapasztaltabb, legjobb védőnk, vélhetően még labilisabb lesz a gárda hátul, bár ne legyen igazam. Korcsmár egyre jobb, kinőtte a norvég ligát, Mészáros pedig nagyon gyors. Varga lesz jobb oldalon, aki sérült volt a múlt héten és eredetileg középpályás, Kádár viszont szerencsére rendszeresen játszik a Diósgyőrben, és jól. Szűrni Pintér fog, és remélhetőleg Egervári Faszrajz Sándor megmeri húzni, hogy Hajnalt hátrébb húzza, hogy onnan irányítson. Így visszavont támadóként talán Szabics kap szerepet, de nem kizárt, hogy megpróbálkozunk a pocsék formában lévő Rudolffal. És talán, remélhetőleg kap néhány percet Kovács is.

A center Szalai lesz, nem kérdés, őt Dzsudzsák és Koman tömheti labdákkal. A kapus személye is kérdéses, mivel a tuti kezdő Bogdán három hete nem védett, van esély tehát arra, hogy Király véd.

1981 májusa óta képtelen vagyunk legyőzni a románokat, ’98 óta gól sem rúgunk nekik (háromszor 0–2, egyszer 0–1). Átok ez, ami a túlzott görcs miatt alakulhatott ki, no meg mert sajnos jobbak nálunk. A mostani csapatunk képes lehet rá, hogy megszakítsa ezt a rémes sorozatot, csakhogy elég ütős kis csapatnak tűnik a román, masszívan össze van rakva. Rossz érzéseim vannak…

1. Magyarország–Románia

V – Betfair: 2.84; Bwin: 3.10; Interwetten: 2.73, Bet-at-home: 2.55

Labdarúgás – vb-selejtező
fogadási határidő: péntek, 20:30

2. Bosznia-Hercegovina–Görögország

H – Betfair: 2.08; Bwin: 2.15; Interwetten: 2.00, Bet-at-home: 1.95

Labdarúgás – vb-selejtező
fogadási határidő: péntek, 20:45Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!