Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
márc13

BL: Bevehető-e a Porto kapuja?

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

A Bayern München már Londonban továbbjutott, ám a Porto és a Málaga párharca kőkemény csatát fog hozni – a Porto védelme hihetetlenül jól zár, alig-alig kap gólt. Márpedig a spanyoloknak gól kell, különben kiszállnak a BL-ből.

A portói odavágón João Moutinho góljával nyert egy nullára a hazai gárda, ám a meccs képe alapján ez igencsak hízelgő a Málagára nézve. A Porto sokkal jobb volt, az pedig komoly előny, hogy nem kapott gólt. Mert nem nagyon szokott: az előző tíz mérkőzésén mindössze kétszer egy gólt kapott, idegenben pedig 433 perce nem álltak a középkörbe gól miatt. Legutóbb január 13-án kapott gólt Vítor Pereira együttese, akkor a Benfica pályáján kettőt is. Az utolsót a meccs 17. percében. Azóta semmi. A Bajnokok Ligájában a hét mérkőzésükön eddig háromszor rezdült meg a hálójuk. 

A Málaga sem védekezik rosszul, az első öt BL-meccsét kapott gól nélkül hozta le, ám azóta mind a négy meccsén kapott legalább egyet. És nem nyert! A nyári végi, ősz eleji formájuk már csak szép emlék, mostanság nem villognak Iscóék: négy meccs óta nyeretlenek, és csak egyetlen gólt lőttek. A formájuk tehát nem túl biztató, nem is fogadnék rájuk. Mindkét csapat a legjobb összeállításában játszhat, ami egy árnyalattal a Porto mellett szól – nem kapnak ki a portugálok.

1. Málaga–FC Porto

D – Betfair: 3.45; Sportingbet: 3.20; Interwetten: 3.30, Bet-at-home: 3.30

Labdarúgás – Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágó (1. m.: 0–1)
fogadási határidő: szerda, 20:45

2. Bayern MünchenArsenal

H – Betfair: 1.40; Sportingbet: 1.36; Interwetten: 1.40, Bet-at-home: 1.35

Labdarúgás – Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágó (1. m.: 3–1)
fogadási határidő: szerda, 20:45
Szólj hozzá Te is!