Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jún08

Már a második napon pályán két vb-dobogós – Eb-tipp

 Euro 2012, Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Az Európa-bajnokság első napján természetesen a – egyik – rendező lép pályára, ami azért jelen esetben kevésbé izgalmas, de a második nap már brutális lesz – a világbajnokság ezüst- és bronzérmese is játszik, természetesen Hollandia és Németország is a meccs esélyese. Kombóban nem fizet rosszul.

A B-csoport nagyon kemény, végre újra kimondhatjuk az egyik kedvenc, egyáltalán nem elcsépelt focis kifejezésünket: halálcsoport. Hollandia vébé-döntőt játszott, Németország harmadik lett Dél-Afrikában, Portugália CéRonaldóval érkezik és a világranglista 10. helyén áll, ahol eggyel előtte Dánia foglal helyet, mely megelőzte a selejtezőben a luzitánokat. Ha már itt tartunk: a Nationalelf a 3., a hollandok meg a 4. helyen virítanak, nehéz lett volna ennél nehezebb csoportot firkantani. 

Na de nézzük, mire mennek egymással: Hollandia egyértelműen jobb Dániánál, ez a párosítás tűnik a legegyértelműbbnek, bár méltatlanul lebecsülik a dánokat, akik pedig legyőzték otthon Portugáliát. A hollandok a mi csoportunkból jutottak ki, simán, az utolsó fordulóig százszázalékos mutatóval álltak, aztán hagyták a svédeket is kijutni. Ha már 100%: a németek az utolsó meccsüket sem adták le, ők egy laza 10-0-0-al zártak, de nem csak ezért H a portugálok elleni ütközet. Podolskiék egyre jobbak, annak ellenére, hogy fiatalodnak, olyan klasszisaik vannak, mint Özil, Schweinsteiger, Götze, Gómez, Khedira vagy épp Neuer. És nem csak fiatalok és ügyesek, de szervezettek is. Na ez nem annyira igaz a portugálokra, akiknek nem annyira sikerült a felkészülés: iksz Macedóniával, sima hazai vereség (1-3) a törököktől. Főleg hátul van káosz, az meg elég baj a németek ellen.

A hollandok szemérmetlenül erősek, megtehetik, hogy a selejtező gólkirályát, Huntelaart a kispadra ültetik. Mert az övék a Premier League-ben 30 találatot jegyző Van Persie is. Pofátlanság. Amúgy Huntelaar a Schalkéban is összegereblyézett 29 dugót. A Twentében 25-ig jutó Luuk de Jong meg turistának ment csak ki. Klaas-Jan mellett csücsül majd Van der Vaart és Kuyt. Hát ők így… Elődöntő lesz ebből.

1. Hollandia – Dánia

H – Betfair: 1,63; Sportingbet: 1,53; Bwin: 1,53; Interwetten: 1,55

Labdarúgás – Európa-bajnokság, B-csoport; Harkiv
fogadási határidő: szombat, 18:00

2. Németország – Portugália

H – Betfair: 2,04; Sportingbet: 1,90; Bwin: 1,95; Interwetten: 1,80

Labdarúgás – Európa-bajnokság, B-csoport; Lviv
fogadási határidő: szombat, 20:45
Szólj hozzá Te is!