Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
nov15

Már csak a portugál-bosnyákra várunk

 Euro 2012, Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Dzekóéknak gólt kellene lőniük

Dzekóéknak gólt kellene lőniük

Írország és Horvátország már készülhet az Európa-bajnokság csoportkörének sorsolására, de a csehek is körülnézhetnek a kínálatban. Egyetlen párharc maradt, ahol semmi sem dőlt el – a Portugália-Bosznia-Hercegovina. Lisszabonban őrület lesz!

Az írek Tallinnban biztosították a helyüket a lengyel-ukrán tornára, nyertek 4-0-ra és ki lett iktatva a fél védelem – Stepanov, Piiroja és Pareiko sem léphet pályára Dublinban. Írországnak megfelelne egy kisebb arányú vereség is, de ezek a brit népek nem olyan lazázós típusok, ráadásul nem azért megy ki negyvenötezer ember szurkolni, hogy vereséget nézzen. A zöldek amúgy tíz mérkőzés óta veretlenek és csak egy gólt kaptak. Kettős győzelemmel kvalifikálják magukat.

A lisszaboni Fény stadionban nem gálát nézni megy ki az egyszeri luzitán szurkoló, csapata ugyanis nem előnyről várja a visszavágót. Boszniában nem bírt egymással a két válogatott, amiben közrejátszott a zenicai pálya talaja is. A Benfica pályája jobb lesz, a meccs is. Mindkét válogatott játszó társaság, egyénileg egyértelműen Portugália a jobb. Paulo Bentónak vagy egy Cristiano Ronaldója, egy Nanija, egy João Moutinhója vagy épp egy Raul Meirelese. A másik oldalon főleg az egységben van az erő, no meg Džekóban. A Manchester City gólfelelősétől félnek, mint a tűztől, teljes joggal, a 192 centis Edin tíz gólt lőtt a kilenc Premier League-forduló alatt.

Amellett se menjünk el szó nélkül, hogy a mindent eldöntő csoportmeccsen Párizsban 1-1-et játszottak a bosnyákok. vezettek is – természetesen Džeko találatával – és csak egy büntetővel egyenlített a ’98-as világbajnok. A két válogatott két éve is pótselejtezett, akkor a vébéért. Azon a két mérkőzésen a portugálok voltak a jobbak, mindkét helyszínen 1-0-ra győztek. A sérült CR7 nélkül! Most ott lesz a gyepen a Real Madrid klasszisa és kijuttatja országát a kontinenstornára. Portugália győz.

1. Portugália – Bosznia-Hercegovina

H – Sportingbet: 1,35; Bwin: 1,38; bet-at-home.com: 1,35; betfair: 1,45

Labdarúgás – Európa-bajnoki pótselejtező, visszavágó (1. mérk.: 0-0)
fogadási határidő: kedd, 22:00

2. Írország – Észtország

H – Sportingbet: 1,35; Bwin: 1,34; bet-at-home.com: 1,30; betfair: 1,38

Labdarúgás – Európa-bajnoki pótselejtező, visszavágó (1. mérk.: 4-0)
fogadási határidő: kedd, 20:45

3. Montenegró – Csehország

D – Sportingbet: 3,25; Bwin: 3,25; bet-at-home.com: 3,20; betfair: 3,45

Labdarúgás – Európa-bajnoki pótselejtező, visszavágó (1. mérk.: 0-2)
fogadási határidő: kedd, 20:15
Szólj hozzá Te is!