Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
júl25

Már elvonási tüneteim voltak…

 Online sportfogadás-esélyek 2 hozzászólás

Rudolf helyére pályázik Oláh

Borzasztó volt ez a szűk két hónap magyar bajnokik nélkül. Be kellett érnünk az Európa-bajnoksággal, ami egy teljesen más sportág volt. De most már ismét élvezhetjük az NB I-et, pénteken indul a bajnokság! Ismét Fradi nélkül, Kecskeméttel és Haladással.

Lecsúszott az újabb aranyról a Debrecen, pedig ebben az idényben is a legerősebb kerete volt. Most ismét megcélozza a bajnoki címet a hajdúsági gárda, de azért a jó üzlettől sem zárkóznak el. A tavaly 60 milláért vásárolt Kouemahát elpasszolták 173 millióért, a helyére megvették mintegy 23 millió forintért a gólokat igen szép számban termelő Oláh Lorántot a Kaposvártól.

Oláh már pályára is léphetne a Zalaegerszeg ellen, ám nem valószínű, hogy rögtön kezdőként számít rá Herczeg András. Rudolf és Bogdanovics egyelőre előtte áll a rangsorban. De lehet, hogy Kerekes is. De a lényeg jól látható: ismét ütőképes kis csapat lesz a Loki.
Oláh mellett Czanik és Varga Zoltán érkezett még Debrecenbe, tehát inkább a fiatal magyarokat részesítették előnyben Szima Gáborék.

A ZTE új edzővel, és majdnem teljesen új csapattal kezdi az idényt. A kispadra Supka Attilát szerződtették a zalaiak, akinek egy teljesen átalakult keretet kell összgyúrnia. A legújabb hír az, hogy Koplárovicsot és Davidovot átadólistára tették, vihető őket, akinek tetszik. De nincs már a csapatnál Molnár Balázs és Tóth Norbert sem. A légiósok közül Zatarának, Vulinnak és Polgarnak is csak egy idény jutott. Lovre Vulin egyébként a magasan jegyzett Slovan Liberecbe igazolt.
Viszont jött helyettük egy rakás új külföldi: Pavicevic, Trnavac, Alemerovic, Mirceta és Sluka. Egyelőre nem tudom őket értékelni. Az viszont önmagáért beszél, hogy egy év alatt le kellett cserélni szinte a teljes légiós kontingest. De azért érkeztek magyar fiúk is Zalaegerszegre. Szamosi, Varga Róbert, Hajdú és Petneházi.

Biztos, hogy még nem állt össze a kékek csapatjátéka, a Debrecen viszont már túl van két tétmeccsen. Majdnem biztos, hogy hazai győzelem születik.

A Fehérvár kiválóan szerepelt a tavasszal és azt a csapatot együtt is tartották. Sőt, igazoltak négy használhatónak tűnő délszláv játékost, plusz egy brazilt is. Nem lepne meg, ha nyerni tudnának Siófokon.

1. Debrecen – Zalaegerszeg

H – Sportingbet: 1,65; Bwin: 1,60; bet-at-home: 1,60

Labdarúgás – NB I
fogadási határidő: szombat, 15.00

2. BFC Siófok – FC Fehérvár

V – Sportingbet: 2,30; Bwin: 2,30; bet-at-home: 2,30

Labdarúgás – NB I
fogadási határidő: szombat, 20.00Hozzászólások
  • jano47 július 25. 15:31 (#1) | Válaszolok

    Érdeklődéssel várom a bajnoki kezdést, de keserű szájízzel is. A felkészülési mérkőzéseken 50-max200 néző lézengett. Hányan lesznek a mérkőzéseken, a B-középeken kívül? :(

    Remélem a fiatalok most valóban valami nagyszerűnek a kezdetét jelzik a bőven megérdemelt bronzéremmel! :D

  • Mr.Monk július 29. 15:40 (#2) | Válaszolok

    Szombathelyen szeretik a focit!Azért magyar viszonylatban nem rossz a 7000 néző!A hangulat meg egyszerűen szenzációs volt!Bár elkényeztetett Bajzát Petike erről bitos másképpen vélekedne!!!


Szólj hozzá Te is!