Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jún19

Marad-e versenyben házigazda? – Eb-tipp

 Euro 2012, Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

A lengyelek már elszálltak, ha az ukránok sem tudnak nyerni, nem marad versenyben házigazda, ami a focinak jót tesz, az Eb hangulatának kevésbé. A D-csoportban jelenleg kieső helyen állnak az ukránok is, ha nem nyernek Anglia ellen, nézőként folytatják. És ez elég valószínű.

Anglia tartalékos és egyáltalán nem játszik jól, ennek ellenére veretlen és a második, továbbjutó helyen áll a csoportjában. Amennyiben Ukrajnától sem kapnak ki Terryék, a franciákkal karöltve mennek tovább. Ha viszont a rendező ukránok valahogy legyűrik őket, akkor több minden előfordulhat, furcsa esetben még ekkor is továbbjuthat Anglia, de most nem tartanék matekórát. Már csak azért sem, mert szerintem Hodgson együttese nem fog kikapni, Ukrajna ellőtte a puskaporát Svédországra, a franciák ellen már nem volt esélyük. Az angolok meg okosan bekkeltek mindkétszer, a svédek ellen meg szépen ki is használták azt a néhány helyzetüket. És az is mellettük szól, hogy Ronney ismét játszhat. Noha Welbeck meglőtte az Eb gólját és Carroll is fejelt egyet, azért Wayne ott lesz a pályán. 

A franciák nem fognak megszakadni, az nem jellemző rájuk, igyekeznek a minimum befektetéssel kihozni a maximumot, ami viszont a már kiesett svédek ellen simán elég lehet egy sikerhez. Ibra tuti tojik már az egészre, a kékek meg nem akarnak a spanyolokkal játszani. Feltéve, ha azok ma nyernek. Márpedig… A gallok tehát annyiban motiváltak lesznek, hogy az élen akarnak maradni, no meg már nem az elmebeteg Domenech vezeti őket, Blanc sokkal inkább megköveteli és meg is érdemli a fegyelmet. És az első két meccshez képest van a gallok talonjában még egy-két igen motivált arc – Giroud, Martin, Ben Arfa, Valbuena -, aki előléphet főszereplővé. Arról nem beszélve, hogy Benzema és Ribéry még gól nélkül áll.

1. Anglia – Ukrajna

H – Betfair: 2,24; Sportingbet: 2,10; Bwin: 2,10; Interwetten: 2,10

Labdarúgás – Európa-bajnokság, D-csoport; Kijev
fogadási határidő: kedd, 20:45

2. Svédország – Franciaország

V – Betfair: 1,67; Sportingbet: 1,62; Bwin: 1,60; Interwetten: 1,85

Labdarúgás – Európa-bajnokság, D-csoport; Doneck
fogadási határidő: kedd, 20:45
Szólj hozzá Te is!