Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
nov11

Markáns Trap-banda

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Cox lehet Keane párja az észre ellen

Cox lehet Keane párja az észre ellen

Tétmérkőzésen utoljára tavaly októberben nem szerzett pontot Írország, az oroszok elleni hazai vereség óta hét selejtezőt tudott le Trapattoni együttese veretlenül. Idegenben nemhogy nem kapott ki, de még gólt is csak egyet. Esélytelen Észtország?

A jó öreg Trap tud valamit, ezt ismét bizonyítja, most Írország válogatottjából faragott egy rendkívül masszív gárdát. Mindössze egy vereséggel tudta a selejtezősorozatot, pechjére ennek ellenére nem tudta megnyerni csoportját, mert az oroszok eggyel több meccset nyertek. Épp Dublinban. Utána már kevés volt a moszkvai iksz, a szbornaja jutott ki az Európa-bajnokságra.

Mivel csak egyetlen veresége volt a zöldeknek, és az imént elárultam, hogy az Dublinban esett meg velük, ki is derült, hogy idegenben senkitől sem kaptak ki. De ez még semmi: 2007 szeptembere óta senki sem tudta legyőzni őket, amikor vendégségben játszottak! Az előző három selejtezős kiruccanásukon nem kaptak gólt, de közben játszottak még Olaszországban is, ahol szintén nem. Mivel az észtek otthon csak Feröert és Észak-Írországot tudták legyőzni, valószínűtlennek tűnik, hogy pénteken hazai siker születik. Sőt, szerintem Kinkék gólt sem lőnek. Hátul nem lesz gondja az íreknek, elől akadhat – Liam Lawrence és Shane Long sérült, Kevin Doyle pedig az utolsó meccsen összeszedett egy kiállítást. A két gólerős támadó nélkül Walters, Cox és Robbie Keane maradt támadónak. Mondjuk utóbbi elég lehet. Mi a vendégekre teszünk.

1. Észtország – Írország

V – Sportingbet: 2,25; Bwin: 2,20; bet-at-home.com: 2,20; betfair: 2,32

Labdarúgás – Európa-bajnoki pótselejtező, 1. mérk.
fogadási határidő: péntek, 20:45

2. Csehország – Montenegró

H – Sportingbet: 1,62; Bwin: 1,70; bet-at-home.com: 1,65; betfair: 1,78

Labdarúgás – Európa-bajnoki pótselejtező, 1. mérk.
fogadási határidő: péntek, 20:15
Szólj hozzá Te is!