Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
júl15

Mázlista dánok

 Online sportfogadás-esélyek 4 hozzászólás

Thygesen a Midtylland kulcsembere

Nem panaszkodhatnak a dán UEFA-kupában induló gárdák, hiszen könnyen verhető, és könnyen megközelíthető csapatokat kaptak. Persze a területi sorsolás miatt olyan nagyon nem is szívhattak, mint mondjuk a magyarok, vagy az osztrákok

A dán Superliagaen második helyére befutott FC Midtyllandnak a Bangor City jutott, az elmúlt évtized legeredményesebb dán csapatának, az FC Köbenhavnnak pedig az észak-ír Cliftonville. Mindkét dán dobogós tehát a szigetekre utazik. Könnyed túra, kellemes ellenfelek.

A FC Midtylland lett az egyetlen gárda a bajnokságban, amely veretlen tudott maradni saját pályáján, ami azért nem kis szó egy olyan ligában, ahol egy FC Köbenhavn, egy Bröndby vagy egy Aalborg szerepel. A fekete-fehér-pirosak 13-4-0-ás mérleget hoztak össze az SAS Arénában.
Idegenben sokkal sebezhetőbbek (5-4-7), ráadásul nem kedvelik a pontosztozkodást. Hát akkor már inkább nyernek Walesben is. A walesi liga 5. helyezettje, a Bangor City vélhetően a kiesés ellen küzdene a dán Superligaen-ben.

Az FC Köbenhavn háza táján hatalmas lehet a csalódottság, hiszen az előző két év bajnoka csak a harmadik helyen végzett. Ezért aztán idén csak az UEFA-kupa jutott a fehéreknek. De ott viszont illene domborítaniuk. Az észak-ír Cliftonville ellen nem lesz nehéz, bemelegítésnek megfelel. Ha tartja pocsék formáját a Cliftonville, már az odavágón eldőlhet a továbbjutás. A piros-fehérek ugyanis az utolsó kilenc tétmeccsükön két pontot kapartak csak össze.
Az előző felkészülési meccsükön meg 7-0-ra kikaptak az FCK-nál nem erősebb Ipswichtől. Szóval Belfastban is dán győzelmet várok.

A Trnaváról annyit érdemes tudni, hogy hazai környezetben igen kegyetlen tud lenni. A bajnokságban 10-4-2-es volt a mérlegük. A bajnok Zilinának például hármat vágtak.
De nem a bajnoki , hanem a Kupa-szereplésükkel vívták ki a jogot a piros-feketék, hogy indulhassanak a nemzetközi mezőnyben. Ott ugyanis döntőbe jutottak.
Hozzák a hazai meccsüket.

1. Bangor City (WAL) – FC Midtylland (DEN)

V – Sportingbet: 1,40; Bwin: 1,40

Labdarúgás – UEFA-kupa, selejtező
fogadási határidő: csütörtök, 20.30

2. Cliftonville (NIRL) – FC Köbenhavn (DEN)

V – Sportingbet: 1,35; Bwin: 1,33; bet-at-home: 1,35

Labdarúgás – UEFA-kupa, selejtező
fogadási határidő: csütörtök, 20.45

3. Spartak Trnava (SVK) – FC WIT Georgia (GEO)

H – Sportingbet: 1,53; Bwin: 1,45; bet-at-home: 1,55

Labdarúgás – UEFA-kupa, selejtező
fogadási határidő: csütörtök, 20.15
Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!