Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
szept14

Meddig bírják még a szlovének?

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Eddig az Eb egyik legnagyobb meglepetése a szlovén gárda remeklése. De most már nagy a tét!1. Szlovénia-Görögország

V – bet-at-home: 1,50; Sportingbet: 1,50; Bwin: 1,50

Kosárlabda – Európa-bajnokság, negyeddöntő
fogadási határidő: péntek, 21.30

Öt meccset nyertek zsinórban a szlovének, amivel mindenkit megleptek. A legutóbbi összecsapásukon a szintén veretlen litvánokkal csaptak össze, és végül a nagyobb rutin (és tudás) miatt Litvánia maradt veretlen. De így is a csoport második helyén végeztek Smodisék, így elvileg egy gyengébb együttessel kerültek össze a keresztbejátszásnál.
Elvileg, hiszen pechjükre a címvédő görög válogatott került az útjukba. A hellének nagyon hullámzó teljesítményt nyújtottak eddig, ha dönteni kellene, inkább gyengén játszottak, mint elfogadhatóan.

Az előző két mérkőzésükön már éledeztek Papalukaszék, de az eddig látottak alapján nem kerülnének az elődöntőbe. Csakhogy mellettük szól néhány dolog: a legfontosabb a rutin! A csapat zöme Eb-győztes, minden hájjal megkent tapasztalt “öreg” róka. Papalukasz még mindig adós a jó játékkal, de Szpanuliszban, Diamantidiszben és Kakiuziszben is sokkal több van. Eddig csak Dikudisz és Papadopulosz dicsérhető.

A szlovéneknél sincs kiemelkedő egyéni teljesítmény, viszont 7-8 játékos is képes jól játszani. Egyszer Nesterovicnak megy, aztán Smodisnak vagy éppen Lakovicnak. Ales Pipan gárdája a végsőkig tud küzdeni (kétszer is egy ponttal nyert), nagyon szeretni való együttes.

A görögöknek eddig döcögött a szekere, de a nagyobb tapasztalat átsegíti őket a nehézségeken. Ők jutnak a négy közé.

2. DSV Leoben-Kelag Kärnten

H – bet-at-home: 1,45; Sportingbet: 1,35; Bwin: 1,35

Labdarúgás – osztrák 2.
fogadási határidő: péntek, 19.00
Szólj hozzá Te is!