Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
márc07

Meddig tart a “nyugati” lendület?

 Online sportfogadás-esélyek 2 hozzászólás

Bajzátot továbbra is nélkülözi a Győr Megtetszett két magyar meccs a hétvégi kínálatból, bátran merem ajánlani őket fogadási szempontból. A Győr és a ZTE is pazar formában van! Persze a többi bajnokságot is böngészgettem, és találtam tutinak tűnő párharcokat. Ezeket most megosztom veletek is.

A Győr és a Zalaegerszeg is robbantott a tavaszi nyitányon, mindkét vidéki egylet hülyére bucira verte az ellenfeleit. A zöld-fehérek a Nyíregyházát (5-0) és a Debrecent (3-1) intézték el, míg a kékek a Paksot (3-0) és bajnokesélyes Újpestet (4-1) döngölték a földbe.

Most mindkét nyugati gárdának könnyebbnek tetsző ellenfél jutott. A Győr a tökutolsó Tatabányával játszik, Zuglóban. Nem okoz majd gondot Egervári gárdájának a Bányász, ez országos kettes! Pedig az ősszel remekül teljesítő csatárpáros, a Bajzát-Bogdanovics kettős nem játszik a tavasszal. A magyar fiú sérült, míg a szerb visszatért a Lokiba.

A másik meccs húzósabb, hiszen egy jó Diósgyőr otthonában nagyon nehéz nyerni. Rendre megtelik az “oroszlánbarlang”, ami hatalmas lökés a hazaiaknak. Amennyiben épkézláb a csapatuk. A télen azonban szinte a teljes keret átalakult, és még nem álltak össze. A Zete viszont igen, nagyon is! Most elcsíphetik a hazaiakat!

1. Tatabánya – Győri ETO

V – Sportingbet: 1,30; Bwin: 1,35; bet-at-home: 1,35

Labdarúgás – Soproni Liga
fogadási határidő: szombat, 16.00

2. Diósgyőr – Zalaegerszeg

V – Sportingbet: 1,91; Bwin: 2,05; bet-at-home: 2,00

Labdarúgás – Soproni Liga
fogadási határidő: szombat, 16.00

3. Blackburn – Fulham

H – Sportingbet: 1,53; Bwin: 1,55; bet-at-home: 1,50

Labdarúgás – Premier League
fogadási határidő: szombat, 16.00

4. Wigan – Arsenal

V – Sportingbet: 1,55; Bwin: 1,55; bet-at-home: 1,55

Labdarúgás – Premier League
fogadási határidő: vasárnap, 17.00Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!