Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
aug10

Még a fiatalok kezében a döntés

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Vass a walesi vereség után újra az U21-es csapatban

Vass a walesi vereség után újra az U21-es csapatban

A magyar U21-es labdarúgó-válogatott jelenleg csak a harmadik helyen áll a csoportjában, ám még a saját kezében van a döntés, csak nyerni kell háromszor. Boszniával még játszottak a magyar fiatalok, szerdán Zenicán kiderül, milyen erősek a délszlávok.

Rémesen kezdte a selejtező sorozatot Bosznia, hazai környezetben kikapott Luxemburgtól, majd a csoport élén álló Wales is lenyomta 2-0-ra. Azóta viszont három meccsen hét pontot szerzett a bosnyák válogatott, Olaszországban sem kapott ki, Walest pedig legyőzte. A mieink Luxemburg ellen nem hibáztak, sajnos azonban Walesben, azóta is tisztázatlan körülmények között, 4-1-re kikaptak Korcsmárék… Olaszország hazai legyőzése azonban remek eredménynek számít, csakhogy taljánföldön már nem sikerült a bravúr (0-2).
A vesztett pontok tekintetében egy ponttal Wales mögött áll Magyarország, aki viszont még érkezik hozzánk. Ergo minden esélye megvan Róth Antal csapatának a csoportgyőzelemre.  Boszniában nem lehetetlen nyerni, de kegyetlenül nehéz. Ráadásul mivel a felnőtt válogatott is szerdán játszik, Koman és Elek nincs a fiatalokkal, ellenben mindenki más a fedélzeten, Németh, Gulácsi, Vass, Farkas Balázs, Korcsmár vagy épp Varga József is ott figyel a keretben. Felnőtt válogatott, első osztályú tapasztalattal felvértezett focisták ők, szerencsére sem a hazaiak, sem pedig a külföldön játszók nem a padon ücsörögnek, sőt, meghatározó játékosok.
Egyedül Kádár hiányzik sérülés miatt, ám a Lázár, Pintér, Korcsmár, Zámbó védő négyes elég erősnek tűnik így is. Az előre játékkal sem szabadna, hogy gond legyen, elvégre Farkas II, Gosztonyi, Szatmári, Németh és Futács is remek képességű focista és még játékban is van.

Nehéz megjósolni, hogy mire lesz otthon képes Bosznia, de a magyar válogatottat elég erősnek érzem ahhoz, hogy akár három pontot is szerezzen. Háromszoros oddsért megéri.

Az U21-es válogatott kerete:

Kapusok: Gulácsi Péter (Liverpool), Megyeri Balázs (Olympiakosz)
Védők:
Lázár Pál (Videoton FC), Szokol Zsolt (Újpest FC), Pintér Ádám (MTK Budapest), Debreceni András (Budapest Honvéd), Korcsmár Zsolt (Brann Bergen), Szabó János (Paksi FC), Zámbó Bence (MTK Budapest)
Középpályások:
Farkas II Balázs (Debreceni VSC-TEVA), Szakály Dénes (Videoton FC), Vass Ádám (Brescia Calcio), Gyömbér Gábor (Lombard Pápa TFC), Varga József (Debreceni VSC-TEVA), Simon Ádám (Szombathelyi Haladás), Gosztonyi András (Videoton FC), Szatmári Lóránd (Reggina Calcio)
Támadók:
Futács Márkó (FC Ingolstadt), Németh Krisztián (Liverpool), Balázs Zsolt (Zalaegerszegi TE FC)

A csoport állása:
1. Wales 13 pont/ 6 mérkőzés
2. Olaszország 10/6
3. Magyarország 9/5
4. Bosznia-Hercegovina 7/5
5. Luxemburg 4/8

1. U21 Bosznia-Hercegovina – U21 Magyarország

V – Sportingbet: 3,00; Bwin: 3,20; interwetten: 3,10

Labdarúgás – U21 Eb-selejtező, 3. csop.
fogadási határidő: szerda, 17.00

2. U21 Horvátország – U21 Norvégia

H – Sportingbet: 1,444; Bwin: 1,53; interwetten: 1,50

Labdarúgás – U21 Eb-selejtező, 7. csop.
fogadási határidő: szerda, 17.30


Kapcsolódó cikkek az Online sportfogadás-esélyek rovatban


Szólj hozzá Te is!