Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jan17

Még egy sansz

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Erősen kételkedtem abban, hogy bármilyen esélye is lehet a Volánnak feljebb lépnie. Most már hiszek benne!1. Alba Volán-FeVita – EC Graz 99ers

H – bet-at-home: 2,40; Sportingbet: 2,60; Bwin: 2,50

Jégkorong – osztrák Erste Liga
fogadási határidő: péntek, 19.15

Amelyik csapat elbukik pénteken, annak szemernyi esélye sem marad a felsőházba jutásra. Jelen állás szerint az Alba Volán esélyesebb, mint a Graz, ami az alapszakasz után furán hangzik. Akkor ugyan csak egy hely választotta el a két gárdát, ám a Graz 21 ponttal többet gyűjtött.

A rájátszást viszont pazarul kezdte a fehérvári gárda, Innsbruckban 3-1-re diadalmaskodott, így egy csapásra elérhető vált a felsőház. Sőt a Ljubljana elleni összecsapás feléig (2-0) meg már szinte kézben volt az, ám az Olimpija végük fordított (2-3).
Így azt a Grazot mindenképpen le kellene győznie Ted Sator csapatának, amelyiket még egyszer sem sikerült a bajnokság során. A két csapat négy meccséből kétszer hosszabbításra került sor, kétszer pedig minimálisan ugyan (2-3, 3-5), de nyert a Graz.

Szerintem Sator (valamint Fritek és Kralj) érkezése jót tett a gárdának, fizikailag rendben vannak Palkovicsék és sikerült a fejekben helyre tenni az alapszakaszt, ami borzasztóan sikerült.

Már nagyon közel járt az Alba, hogy elcsípje a Grazot, ami most talán meg is fog történni.

2. Eisbären Berlin – Augsburger Panther

H – bet-at-home: 1,30; Sportingbet: 1,33; Bwin: 1,30

Jégkorong – német DEL
fogadási határidő: péntek, 19.30

3. SC Bern – HC Fribourg Gotteron

H – bet-at-home: 1,40; Sportingbet: 1,40; Bwin: 1,40

Jégkorong – svájci NLA
fogadási határidő: péntek, 19.45
Szólj hozzá Te is!