Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
aug17

Még erősebb a Barca!?

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

A BL és bajnoki címvédő Barcelona fantasztikusan igazolt, így még erősebb!1. Espanyol-Barcelona

V – Tippmix: 1,55; Sportingbet: 1,57; Betandwin: 1,60

Labdarúgás – Spanyol Szuperkupa, 1. mérk.
fogadási határidő: csütörtök, 22:00

Minden megnyert a Barcelona, amit érdemes megnyerni. A spanyol bajnoki cím mellé begyűjtötte Bajnokok Ligája trófeáját is. Nos, ez a fantasztikus alakulat a nyáron alaposan megerősödött. A Juventus visszasorolását kihasználva elhappolt a világ öt legjobb védőjéből kettőt, az egyaránt világbajnok Thuramot és Zambrottát.

De ez nem minden! Laporta (ex)elnök nem volt rest a fullgazdag Chelsea-ből pótolni a nyáron hazatérő Larssont. Londonból Gudjohnsen érkezett, aki remek igazolásnak tűnik, hisz amellett, hogy gólveszélyes a középpályán is remek teljesítményre képes.
És még egy adalék, hogy a katalánok tényleg erősödtek: Larssonon kívül egyetlen meghatározó játékos sem távozott (fiatalok mentek el, például Rodri). Sőt, a tavasszal sérült Messi is makkegészséges.

Ám hiába a kiváló igazolások, az Espanyol elleni első meccsen minden bizonnyal a tavalyi sikercsapat lép pályára. Még nem tökéletes Thuramék fizikai állapota, és nem is érzik még annyira a társakat.
Az amerikai felkészülési mérkőzések alapján már most kiváló passzban van a gránátvörös-kék csapat. Az előző szezonban mindkét egymás elleni meccsüket a Barcelona nyerte.
Én most is Ronaldinhóék győzelmét várom.

2. Palmeiras-Juventude

H – Tippmix: 1,55; Sportingbet: 1,62; Betandwin: 1,60

Labdarúgás – brazil bajnokság
fogadási határidő: péntek, 01:30
Szólj hozzá Te is!