Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
máj08

Még gyűrik egymást a hollandok

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Talán még Brazíliában sem ennyire bonyolult és értelmetlen a kiírás, mint Hollandiában. Rájátszanak a 2-5. helyért!Az a rengeteg izgalom, ami utolsó fordulóban volt “csak” arra volt jó, hogy kiderüljön, ki legyen a bajnok. Ez sem elhanyagolható, ám az első helyről egy góllal lemaradó Ajax még ötödik is lehet.
Igen, jól látják, tényleg nem lett még második az Ajax és harmadik az AZ. Most ugyanis még rájátszanak egyet a 2-5. helyért, vagyis a BL-indulást érő helyekért.

1. Twente-AZ Alkmaar

H – bet-at-home: 2,55; Sportingbet: 2,60; Bwin: 2,50

Labdarúgás – holland Eredivisie – rájátszás a 2-5. helyért, 1. forduló, 1. mérk.
fogadási határidő: szerda, 20.00

Enschedében kezdi a play-off-ot az Alkmaar. A bajnoki címről és a kupáról is lemaradó AZ-nek nem lesz könnyű dolga, hiszen a Twente 13-3-1-es mérleget produkált az alapszakaszban. Van Gaal gárdáját például 3-0-ra mosta le december végén.

Mivel vasárnap nem akármilyen kupadöntőt játszottak Dembeléék, nem lehetnek túl frissek. Ezt a kupadöntőt egyébként a másik csalódott, az Ajax ellen játszotta az Alkmaar, és maradt alul tizenegyesekkel.

A Twente frissebb lesz, és hazai pályán le tudja győzni az AZ-et!

2. Heerenveen-Ajax

D – bet-at-home: 3,30; Sportingbet: 3,30; Bwin: 3,30

Labdarúgás – holland Eredivisie – rájátszás a 2-5. helyért, 1. forduló, 1. mérk.
fogadási határidő: szerda, 20.00

Az Ajax ugye Kupát nyert vasárnap, ám lehet pirruszi volt: három órán át tartott a meccs, ráadásul Sneijder megsérült. Fáradtak lesznek Stamék, míg a Heerenveen pihenhetett.
Októberben az Ajax nyerni tudott Heerenveenben, ám március elején visszavágtak Afonso Alvesék, mivel 1-0-ra nyertek az Arénában.

És, ha már szóba került a brazil támadó:
A nyáron vették Alvest a Malmöből, a középpályára. Valahogy a támadó sorba került, és ezt úgy hálálta meg a derék Afonso, hogy gurított 34 meccsen 34 gólt! Az előző öt fordulóban 12-szer talált be! Nem csoda, hogy felfigyeltek rá a legnagyobb klubok is, sőt Dunga is, aki történetesen a brazil válogatott szövetségi kapitánya.

A másik gárdában Huntelaarnak megy nagyon, a fiatal holland az előző hat meccsén 10 gólt szerzett.

Hazai pályán 10-4-3-mal áll a Heerenveen, vagyis erősek. Az Ajax viszont hét forduló óta nem kapott ki, ám biztosan fáradtabbak lesznek szerdán. Úgy véljük, döntetlen lesz az eredmény.
Szólj hozzá Te is!