Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
júl04

Még mind a négy csapat reménykedik

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

A Copa América A-csoportjában még bármelyik csapat továbbléphet! Izgalmas utolsó körre fogadhat!1. Peru – Bolívia

H – bet-at-home: 1,72; Sportingbet: 1,70; Bwin: 1,65

Labdarúgás – Copa América, Venezuela; A-csoport
fogadási határidő: szerda, 00.35

Peru teljesen váratlanul simán lemosta (3-0) az esélyesebb uruguayi válogatottat az első fordulóban, majd ezzel a lendülettel könnyedén alulmaradt Venezuelával szemben (0-2).
Elképzelésünk sincs, hogy melyik Pizarróék igazi arca, ám azt sejtjük, hogy jobbak Bolíviánál. Az “egyenlítőiek” eddig egy pontot kapartak össze, mégpedig a hazaiak ellen az utolsó pillanatokban. Ha akkor Arce nem egyenlít, már nem lenne miről beszélni.
Így viszont egy esetleges bolíviai győzelem még akár továbbjutást is érhet. Sőt, akkor biztos lenne a továbbjutás, ha más nem, akkor jobbik harmadikként.

Azonban szerintünk nem fog tudni nyerni Bolívia, mivel a Farfánnal, Pizarróval, Mendozával és Guerreróval felálló Peru erősebbnek tűnik.
Ráadásul idén még nem nyert meccset Erwin Sánchez gárdája.
Perui győzelemre teszünk.

2. Venezuela – Uruguay

D – bet-at-home: 3,00; Sportingbet: 3,10; Bwin: 3,00

Labdarúgás – Copa América, Venezuela; A-csoport
fogadási határidő: szerda, 02.50

A hazai együttes megszerezte fennállása első győzelmét a Copán, ami egyúttal a továbbjutásukat is jelentette. Maldonadóék a négy ponttal már kizárt, hogy lépjenek tovább, ami szintén történelmi tett lesz.
Uruguay is legyűrte valahogy Bolíviát, így három pontjuk van az égszínkékeknek. Ha pontot tudnak szerezni a rendezők ellen, akkor vélhetően kart karöltve lépnek tovább.
Forlánékat lényegesen képzettebb, erősebb együttesnek véljük, ám nem nagyon megy nekik együtt. Pedig külön-külön milyen pazar focisták…
Remizik a két gárda.
Szólj hozzá Te is!