Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jan07

Még mindig a Braga…

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Betonvédelme van a Bragának

Betonvédelme van a Bragának

A portugál bajnokság is már a derekánál jár, de hatalmas meglepetésre még mindig a Sporting Braga áll az élen. A három nagy csak mögötte kullog, ami a piros-fehérek feltörhetetlen védelme miatt történhetett meg. Meddig tart a Braga szárnyalása?

Braga népe hetykén andaloghat a városban, talán még a helyi, bennszülött ‘Nórik’ és ‘Zsuzsik’ is büszkék, hiszen imádott focicsapatuk parádézik az idei bajnokságban, a tabella élén áll, ráadásul a kontinensen is csapatta egy ideig. Eljutottak az Európa-liga csoportköréig, igaz a dupla igénybevétel már kilúgozta a Sportingot. Simán kizúgott.
A bajnokságra fókuszáltak, amit szerfelett jól tettek. De még milyen jól! Olyan keményen nyomják, hogy szinte hihetetlen. Gyertek közelebb, elárulok mindent: tizennégy meccsen mindösszesen hat gólt szedtek be! De várjatok, ez még nem minden: hazai környezetben egy gólt kaptak ezek a jóemberek, a Porto és a Benfica sem járt sikerrel. Hát van ilyen?…

Hét zsinórban letolt győzelem után a Naval ellen viszont pontot veszítettek, de a Nacional ellen minden bizonnyal visszatérnek a megszokott ösvényre. A madeirai fiúk ugyanis idegenben nem gatyáznak: vagy nyernek, vagy veszítenek. Nem szeretik a langyos vizet. Ebben az esetben viszont az utóbbi jut nekik, Bragában vajmi kevés a sanszuk.

A szintén 10-3-1-el álló Benficának a hazai pályán még veretlen Rio Ave stadionjában van jelenése, és ha már a Braga és a Sporting is ott hagyott két pontot, a Sasok is megteszik ezt.

1. Sporting Braga – Nacional

H – Sportingbet: 1,666; Bwin: 1,65; interwetten: 1,60

Labdarúgás – portugál bajnokság
fogadási határidő: péntek, 20.15

2. Rio Ave – Benfica

D – Sportingbet: 3,50; Bwin: 3,45; interwetten: 3,40

Labdarúgás – portugál bajnokság
fogadási határidő: szombat, 22.15
Szólj hozzá Te is!