Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
márc24

Még sosem kaptunk ki Montenegrótól!

 Online sportfogadás-esélyek 1 hozzászólás

A Szerbia emlőiről lekéredzkedő Montenegró szombaton játssza első válogatott foci-meccsét! Hátha nem sikerül nekik!1. Montenegró – Magyarország

D – bet-at-home: 3,25; Sportingbet: 3,25; Bwin: 3,35

Labdarúgás – válogatott mérkőzés
fogadási határidő: szombat, 18.00

Szombaton Montenegró, szerdán Moldova lesz a magyar válogatott ellenfele. Elvileg utóbbi már tétmeccs, de Várhidi szerint csak egy szimpla felkészülési lötyögés. A lényeg, hogy a “csemeték” éles meccsen cseperedjenek, formálódjanak. Ez lefordítva azt jelenti, hogy a következő vb-selejtezőkig mi csak készülgetünk, tanítgatjuk focizni a kétségtelenül tehetséges fiatal labdarúgóinkat.

Montenegró pedig biztosan nem lesz könnyű falat. A délszláv futballt jól ismerjük, nagyon kemény, hajtós és elég ügyes srácok űzik arrafelé ezt az érdekes játékot.
A Debrecenben, majd a Győrben is bizonyító Brnovics például nem fért be a bő keretbe sem. Ott lesz viszont a pályán az AS Roma támadója, Vucsinics. Jók ezek tehát!

Nálunk eleve nem lesz ott Gera, a legjobb magyar futballista, mert belázasodott. Aztán a következő legjobb, Dárdai sem, mert “öreg”. No meg Juhász és Bodnár sem, a két legmagasabban jegyzett védőnk, akik meg sérültek.
De van még hiányzónk rajtuk kívül is, még ha nem is velük illik kezdeni a sort: például Halmosi, Leandro és Hrepka nem kapott meghívást, ahogy Buzsáky sem, de ő épp sérült, tehát most van mire fogni.

Ott lesz viszont Hajnal, akit nagyon vártunk, mert pazar formában mozog a Bundesliga 2-ben. Neki kell helyettesítenie Gerát. Lehet, hogy sokan várták Vaskó, Pollák és Vadócz behívását is, ám szerintünk elhamarkodott döntés volt, hiszen egyikük sem válogatott szintű labdarúgó. Ráadásul valószínűleg még játszani is fognak.

Aki viszont tényleg jó passzban van, az Huszti, Tőzsér, Balogh, Priskin (de csak a válogatottban!), Rajczi és Csizmadia. No, akkor lassan meg is van a kezdőcsapat.

Mivel még sosem játszottunk Montenegróval, sőt ők még senkivel sem játszottak, ezért elég jó a mérlegünk ellenük. Most egy döntetlennel bővül a “közös statisztika”.

2. Mexikó-Paraguay

H – bet-at-home: 1,80; Sportingbet: 1,80; Bwin: 1,70

Labdarúgás – válogatott mérkőzés
fogadási határidő: vasárnap, 22.00

Hazai pályán, és amúgy is, mindenképpen jobban a mexikóiak! Nyernek is!

forrás: SPC24.comHozzászólások

Szólj hozzá Te is!