Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
szept25

Meglesz-e az első hazai gólja és győzelme a Milannak?

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Azt sejteni lehetett, hogy ez a szezon nem a Milanról fog szólni, de azt a legrosszabb álmaikban sem gondolták a gazdaságilag kissé megroppanó óriásklub vezetői, hogy ennyire nehezen indul az új bajnoki év. Négy forduló után három pont áll a piros-feketék neve mellett és otthon még gólt sem lőttek.

Ibrahimovic elvesztése fájó volt – pláne, hogy Párizsban is ontja a gólokat –, Thiago Silváé még fájóbb, de most a legjobban amiatt sajog a milanosok feje, hogy az új, megfiatalított és lebutított együttes képtelen nyerni. Sőt, gólt is csak hébe-hóba lő. A hétvégén például sikerült egy hatalmas dugót lőnie El Shaarawynak, de így is kikapott a csapat Udinében. Allegri mesternek már megásták a sírját, azonban Galliani kiállt mellette. Megjegyzem, hatalmas hiba lenne kitenni a sikeres trénert, aki bajnoki aranyat és ezüstöt is nyert a Milannal. Most meg van egy középszerű csapata. Szarból nem lehet várat építeni, és ez igaz a rossonerikre is, ha tetszik, ha nem. 

Az már egy más kérdés, hogy az Udinese ellen például egyáltalán nem érdemelt vereséget a Milan, az első húsz percben komoly fölényben volt, eldönthette volna a meccset. Aztán jött egy hatalmas védelmi hiba, majd az egyenlítés után még egy. Kiállítás, gól. Vége. A San Siróban két meccsből kettőt buktak Ambrosiniék, és még gólt sem lőttek. Az Anderlecht elleni BL-meccsen sem. A Cagliari vendégsége idejére sem lesz a Milan tagja Messi vagy Falcao, mégsem gondolom, hogy tovább húzódna ez a szégyenteljes sorozat: egyrészt, mert az Udinese ellen biztató volt a játék, másrészt Robinho felépülése és játékra jelentkezése igen sokat dobhat a kreativitáson, ami eddig hiányzott.
A kiállítások miatt Boateng és Zapata nem játszhat. De meglesz az első hazai siker.

1. AC Milan – Cagliari

H – Betfair: 1.60; Sportingbet: 1.60; Bwin: 1.62; Interwetten: 1.60

Labdarúgás – Serie A
fogadási határidő: szerda, 20:45

2. Schalke 04 – Mainz

H – Betfair: 1.63; Sportingbet: 1.57; Bwin: 1.57; Interwetten: 1.55

Labdarúgás – Bundesliga
fogadási határidő: kedd, 20:00

3. Napoli – Lazio

H – Betfair: 1.95; Sportingbet: 1.95; Bwin: 1.90; Interwetten: 1.90

Labdarúgás – Serie A
fogadási határidő: szerda, 20:45


Címkék: ,


Szólj hozzá Te is!